با خوردن غذاهای گیاهی به یاری کم‌آبی برویم

با ادامه روند خشکسالی در کالیفرنیا، همه به کاهش مصرف آب تشویق شدند. بسیاری از کارشناسان می گویند قبل از گرفتن حمامی داغ و آرام بخش دو بار فکر کنیم به نصب سر دوش کم فشار، به تهیه توالتی با مصرف بهینه آب و غیره.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، این ها همه بسیار خوب است اما افراد کمی می دانند که برای ایجاد تغییر واقعی باید عادت های غذایی خود را تغییر دهیم. ممکن است بپرسید چگونه این کار را انجام دهیم؟ پاسخ بسیار ساده است: استفاده بیشتر از غذاهای گیاهی. به گزارش روزنامه گاردین، تولید گوشت نسبت به سبزیجات نیاز به مقدار بسیار بالاتری از آب دارد. برای تولید یک کیلوگرم گوشت نیاز به ۵ تا ۲۰ هزار لیتر آب است. در حالی که برای تولید یک کیلوگرم گندم، این نیاز بین ۵۰۰ لیتر تا چهار هزار لیتر آب است. بوم شناسی توضیح می دهد که این تفاوت بسیار مهم است؛ چرا که شما باید آبی که حیوانات می نوشند و آب مورد نیاز برای تولید خوراک آنها را نیز محاسبه کنید. اگر هنوز مطمئن نیستید که مثلاً طبخ لوبیا به جای گوشت گاو ارزش دارد یا نه، توضیحات زیر را تماشا و برخی آمارها را بررسی کنید. منبع: سلامت نیوز

دیدگاه تان را بنویسید