منوچهر پارسا فر روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت :برداشت محصول فندق از 18 هزار و 681 هکتار باغ استان توسط 58 هزار خانوار بهره بردار تا پایان شهریور ادامه دارد.
به گفته وی پیش بینی می شود باغداران گیلانی امسال 11 هزار تن فندق به ارزش 110 میلیارد تومان برداشت کنند.
وی میزان تولید فندق سال گذشته را حدود 18 هزارتن عنوان و خاطرنشان کرد : کاهش تولید محصولفندق امسال استان ناشی از خسارات سرما به درختان در فصل بهار است .
پارسافر اضافه کرد : وی یاداور شد : شهرستانهای رودسر ، سیاهکل ، املش ، تالش ، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در حال حاضر سه کارگاه فرآوری فندق در استان فعال است ، افزود : افزایش تعداد واحدهای فرآوری ، و ایجاد زمینه های تنوع مصرف ،مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.
هم اکنون محصول فندق کشور فقط بصورت آجیل استفاده می شود ، درحالیکه در کشورهای پیشرفته صنعتی ، از فندق بیش از 100 محصول آرایشی، بهداشتی و غذایی تولید می شود .
6070 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.