محمد مهدی احمدی دوشنبه شب در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد در جمع خبرنگاران افزود: مشهد همواره ظرفیت های بسیار در تمام حوزه ها از جمله مباحث دینی و مذهبی داشته است.
وی اظهار داشت: شناسایی مجموعه این ظرفیت ها به روش منطقی و اصولی بستر مناسبی برای شکل گیری یک نمایشگاه قرآن در حد و اندازه بین المللی ایجاد کرده است.
وی گفت: امسال شاهد استقبال مردم و اقشار مختلف از نمایشگاه قرآن در تهران و مشهد هستیم که این مهم نتیجه مشارکت حداکثری ادارات، نهادها و موسسات قرآنی است.
احمدی افزود: حضور قاریان بین المللی و گردشگران خارجی نقش موثر در انعکاس و تاثیرگذاری این نمایشگاه در حوزه بین الملل دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز به خبرنگاران گفت: شاخص ترین ویژگی این دوره از نمایشگاه قرآن مشهد برگزاری آن در سطح بین المللی است و حضور قاریان بین المللی در نمایشگاه امسال گواه این مطلب است.
جعفر مروارید افزود: چشم انداز ما در سال جاری توجه به جوانان در سبک زندگی اسلامی است و در چهاردهمین نمایشگاه قرآن سعی کردیم جلوه های فرهنگی سبک زندگی اسلامی را محقق کنیم.
وی اظهار داشت: قرآن رمز وحدت بخش جهان اسلام است و در مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام چتر قرآن بر سر ملیت های گوناگون قرار دارد.
وی گفت: در طول یک هفته برگزاری نمایشگاه قرآن تجربه معنوی همراه با تجربه فرهنگی شکل می گیرد.
مروارید افزود: همدلی شعار این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن در مشهد است که زیر سایه قرآن و با برکت و معنویت قرآن اتفاق می افتد.
وی اظهار داشت: برگزاری جلسات تفسیر قرآن، نشست های نخبگان، بخش های هنری، غرفه حجاب و عفاف، موسسات قرآنی، کودک و نوجوان، قرآن پژوهشی از جمله برنامه های جانبی این نمایشگاه است.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت که با 700 غرفه در 18 هزار مترمربع فضای نمایشگاهی و با حضور فعالان قرآنی 20 کشور از شب گذشته در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد برپا شده است تا چهاردهم ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
7489 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.