شیرین جهانگیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه 203 اثر منتخب و طرح های مبتکرانه دانش آموزان در این جشنواره حضور دارد، اظهار داشت: در این جشنواره علاوه بر دانش آموزان، 180 معلم پایه ابتدایی نیز شرکت دارند.
وی اضافه کرد: طرح های ارایه شده در این جشنواره در قالب های آزمایش، مدل سازی، ساخت و طراحی و تحقیق یک موضوع و آزمایش است که از هر حوزه سه طرح برای مرحله استانی انتخاب می شود.
وی بیان کرد: اجرای این جشنواره دارای ماهیت علمی و تجربی است که دانش آموزان آثار و پروژه های خود را به صورت انفرادی یا تیمی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهند.
مدیر آموزش و پرورش اشنویه برگزاری این جشنواره را نهادینه ساختن تحقیق و پژوهش، تقویت حس کنجکاوی و تلفیق علم و عمل در بین دانش آموزان مهم عنوان کرد و افزود: تحقق اهداف مهارتی درس علوم تجربی، تقویت مهارت‌های زندگی در دانش‌آموزان، شناسایی و تقویت استعدادهای فردی دانش‌آموزان و ایجاد زمینه های مناسب برای کارآفرینی از جمله اهداف برگزاری جشنواره علمی جابر بن‌حیان است.
به گزارش ایرنا جشنواره جابربن حیان با پژوهش های علمی ابتدایی فرصت و بستری است که دانش آموزان از طریق روش انجام تحقیق با کوشش فردی یا گروهی درباره یک موضوع خاص به کسب دانش مهارت و نگرش خاص می رسند.
در این جشنواره آثار و تحقیق های دانش آموزان با یک رقابت سالم و هیجان انگیز در قالب نمایشگاه های علمی عرضه و داوری می شود؛ این نمایشگاه ها در سطوح آموزشگاهی، منطقه ای استانی و کشوری برگزار می شود.
در شهرستان مرزی اشنویه 131 واحد آموزشی فعال است و بیش از 14 هزار و 600 دانش آموز در مقاطع مختلف زیر نظر یکهزار و 20 معلم به تحصیل مشغول هستند.
9870/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.