علی اکبر کمالی اردکانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا به شهروندان توصیه کرد، 2وعده 100 گرمی ماهی در هفته مصرف کنند.
وی اضافه کرد: از میان انواع ماهی بهترین گزینه، ماهی های چرب با دوز بالای اسیدهای چرب امگا 3 مثل ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی قزل آلا دریاچه، شاه ماهی و ماهی ساردین است.
این کارشناس مواد غذایی اظهار کرد: البته می توان هر نوع ماهی ای را انتخاب و مصرف کرد، اما توصیه می شود، ماهی را سرخ نکنند چرا که ریسک نارسایی قلبی در افرادی که ماهی سرخ کرده مصرف می کنند 48 درصد افزایش می یابد.
کمالی اردکانی یادآور شد: اسیدهای چرب اصلی امگا 3 موجود در ماهی دارای خواص ضد التهابی است که به مقابله با سخت شدن و تنگ شدن عروق خونی که می تواند منجر به حمله قلبی شود کمک می کند.
وی افزود: همچنین چربی های امگا 3 خون را کمتر در معرض لختگی قرار می دهد و دوز بالای آن می تواند به کاهش تری گلیسیرید خون کمک کند.
کارشناس مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ماهی های چرب تنها منبع امگا 3 نیستند، بلکه دانه های چیا، کتان و گردو هم منابع خوبی از این ماده هستند، مصرف حدود 115 گرم ماهی سالمون در هفته می تواند میزان روزانه امگا 3 توصیه شده بدن را تامین کند.
7544/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.