دکتر حسن مظفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آجیل و مغزها از جمله مواد غذایی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب مفید، مواد معدنی و ویتامین ها هستند، افراد باید یکسری نکات را رعایت کنند تا منجر به بروز بیماری نشود.
وی تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد که مصرف آجیل و خشکبار می تواند کالری زیادی به بدن برساند و منجر به افزایش چربی در بدن و چاقی افراد شود.
مظفری اضافه کرد: آجیل شور و بو برای افراد با فشار خون بالا و بیماران قلبی ـ عروقی و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر است در همین راستا بهتر است به مقدار مناسب از آجیل های خام بی نمک استفاده شود.
وی توصیه کرد: مردم هنگام خرید آجیل از سالم بودن آن مطمئن شوند، زیرا مصرف آجیل مانده سبب بروز سرطان کبد می شود و آجیل و خشکبار قابلیت آلودگی به سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین را دارد بدین ترتیب در خرید آجیل دقت شود.
2088/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.