مسعود دانشی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برخی شایعات در خصوص بیماری تب کنگو در بافق اظهار داشت:بررسی مداوم کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نشان می دهد که هیچ گونه موردی از این بیماری در سطح شهرستان شناسایی و گزارش نشده است و شایعه بی اساس سبب نگرانی شهروندان بافقی شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بافق با بیان اینکه عامل این بیماری کنه است افزود: با توجه به فصل گرما، ضرورت دارد نکات پیشگیری در این رابطه رعایت شود.
دانشی با اشاره به اینکه نکات و موارد بهداشتی از سوی قصابی های غیر مجاز به خوبی رعایت نمی شود تاکید: شهروندان بافقی از قصابی های مجاز سطح شهر، گوشت خریداری کنند .
مدیر شبکه بهداشت و درمان بافق خاطر نشان کرد : به منظور از بین رفتن ویروس تب کنگو، ضروری است پس از خریداری گوشت و قبل از قطعه قطعه کردن و مصرف شدن ، گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود.
دانشی یاد آور شد: تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام آلوده به انسان منتقل می‌شود.
7543 / 6197 خبرنگار: اصغرعسکری** انتشار: فلاح
irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.