به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری یزد، سید محمد میرمحمدی در نشست ستادساماندهی امور جوانان یزد ، هدف والای این ستاد را تلاش برای کاهش عوامل آسیب‌زننده به بنیان خانواده و تقویت هرآنچه موجب تعالی خانواده می‌شود، بیان کرد.
وی با طرح این پرسش‌ها که برنامه‌های ما برای خانواده چیست، چه برنامه‌هایی برای ازدواج داریم و آیا تداوم زندگی نیز هدف این ستاد است، افزود: زمینه‌های ازدواج مستلزم مسکن و شغل می باشد و باید دید این ستاد چه‌اندازه به این سمت پیش رفته است.
رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان استان یزد ، تشکیل این ستاد را مؤثر در پیشبرد اهداف جامعه و آسایش خاطر جوانان دانست و ادامه داد: اینکه برنامه‌ها و مجموعه اقدامات انجام شدۀ این ستاد چه تأثیری در پایداری زندگی و بنیان خانواده دارد، نیازمند ارزیابی است.
میرمحمدی بیان کرد: امروز با توجه به هزاران نوع جریان نفوذ که جوانان بی‌تأثیر از آنها نیستند، باید به فرهنگ ازدواج دامن زد و برای ارتقای آن تلاش کرد.
وی افزود: لازم است عوامل تأثیرگذار و زیان‌بار مؤثر در زندگی جوانان را شناخت و تلاش کرد افراد با اعتقاد به ازدواج، زندگی مشترک را بپذیرند.
استاندار یزد گفت : در چنین ستادی به عمدۀ مسائل با رویکرد دولتی نگاه شده، درحالی‌که مقولۀ ازدواج مربوط به توده مردم است و باید توجه کرد که آنچه در فضای اجتماعی رخ می‌دهد اتفاقات دیگری است.
میرمحمدی با اشاره به افراد عضو این ستاد که نمایندگان دستگاه‌های اجرایی هستند، گفت: نیروهای اصلی یعنی تشکله ای مردمی و مردم در امر ازدواج جوانان در این ستاد غایب می باشند در حالی که آنها می‌توانند اهرم‌های پایداری ازدواج ها را فرآهم کنند.
رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان استان یزد با بیان اینکه نیاز به ساختاری برای پایداری خانواده، امر ازدواج و پایداری ازدواج داریم، پیرامون وام ازدواج خاطرنشان کرد: بحث وام ازدواج نباید به‌گونه‌ای باشد که عامل نگرانی جوانان شود بلکه باید در نظر بگیریم وام ازدواج علاوه بر بازپرداخت، درآمدزا باشد و جوانان از آن سود ببرند.
میرمحمدی افزود: نباید جوانانی را که در ابتدای زندگی مشکلی ندارند با وام ازدواج گرفتار کرد و باید توجه داشت که وام ازدواج به یک مسالۀ آسیب‌زا تبدیل نشود بلکه وام ازدواج کمک ‌کننده به حل مشکلات افراد و تداوم و پایداری زندگی آنان باشد.
استاندار یزد در پایان سخنان خود با بیان اینکه کارگروه به این معناست که از طریق اطلاعات متعدد برای برنامه‌ریزی درست تصمیم‌گیری شود، گفت: برای تشویق ازدواج اقدامات کنونی خوب است اما می‌توان با بیان ازدواج های موفق و شناخت ابعاد آن به جوانان فرهنگ ازدواج را تقویت کرد.
همچنین مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد نیز در این نشست اقدامات دستگاه‌های استان در موضوع های امور جوانان و ساماندهی ازدواج جوانان را تشریح کرد.
در پایان این نشست ابلاغ هفت کارگروه تخصصی ساماندهی امور جوانان با عنوان‌های رسانه و ترویج فرهنگ ازدواج سالم، آموزش و مشاوره، خیّرین امر ازدواج، هماهنگی سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در امر خیریه، پیگیری اقدامات موضوع تسهیلات امر ازدواج، ازدواج کارکنان مجرّد دستگاه‌ها و برگزاری جشنواره‌های ترویج ازدواج بالقوه سالم به رؤسای کارگروه‌ها داده شد.
ستاد ساماندهی امور جوانان استان یزد در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری برگزار شد.
7536/ 5054 دریافت کننده:کاظم سبحان زاده**انتشار: بهنام احمدی *
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.