ایرج شیارکار روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: کشاورزان پس از برداشت خوشه های برنج، برای تبدیل محصول به شلتوک از کمباین استفاده می کنند اما سرعت عمل کمباین های گندم باعث خرد شدن و کاهش قیمت برنج می شود.
وی ادامه داد: در آستارا حدود 10 دستگاه کمباین برای تبدیل خوشه های برنج به شلتوک فعال است و برنج حدود 70 درصد شالیزارها برداشت شده و در صورت مساعد بودن شرایط جوی، ظرف یک هفته آینده عملیات برداشت تمام خواهد شد.
شیارکار بیان کرد: بیشترین نوع برنج در آستارا هاشمی و میانگین تولید آن چهار و نیم تن شلتوک در هر هکتار است و با وجود کمترین سطح کشت برنج در آستارا در استان گیلان، سالانه بالغ بر پنج هزار تن برنج مازاد این شهرستان به مناطق دیگر ارسال می شود.
از هفت هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی آستارا، سه هزار و 200 هکتار به کشت انواع برنج محلی و پر محصول اختصاص دارد و سالانه بیش از 15 هزار تن شلتوک و 10 هزار تن برنج برداشت می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.