علی مرتضی میرزایی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تسهیلات بانکی در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، باغداری، دامپروری و خدمات اعطا شده است.
وی افزود: نیمی از این افراد تسهیلات بانکی به ارزش یک میلیارد و 630 میلیون را از منابع قرض الحسنه بانکی و مابقی را از محل صندوق امداد دریافت کرده اند.
به گفته وی این تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد چهار درصد بوده و بازپرداخت آد هم بین پنج تا هفت سال است.
میرزائی یاداور شد :چهار هزار و 324 نفر در املش معادل 10 درصد جمعیت شهرستان تحت پوشش کمیته امداد هستند که در شش ماه اول امسال 9 میلیارد و 455 میلیون ریال مستمری دریافت کرده اند.
**
فرماندار املش درهمایش ملی روز روستا گفت :شوراها را سیاست گذارانی در قلب روستاها خواند.
یونس محمودی درهمایش بزرگ شوراها ودهیاران شهرستان املش که به مناسبت روزملی روستا اظهار کرد : در شوراها و دهیاریها باید همیشه به روی مردم باز باشد چون مردم ارباب و ولی نعمت ما هستند.
وی افزود: شوراها ودهیاران به عنوان سیاست گذاران دولت درقلب روستا و منتخبان مردم نقش مهمی در برنامه ریزی ها وارائه راهکارهای موثر برای ترقی و توسعه منطقه خود دارند.
وی تصریح کرد:تهیه طرح هادی روستا،آشنایی با مفهوم تغییرکاربری ها، مدنظرقراردادن بخشنامه ها وآیین نامه های ارسالی از سوی بخشداری ها،کمک به پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از وظایف شوراها ودهیاران است.
وی ادامه داد:شوراها باید برنامه های کوتاه مدت،میان مدت ودرازمدت داشته باشند.
محمودی افزود:اطلاعات وهرگونه رویداد و واقعه ای که درحوزه کاری ومحلی شوراها ودهیاران نمود پیدامی کند مانند گزارش بحران،گزارش فرهنگی،سیاسی و پسماند باید به مسئوولان بالادستی شهرستان انتقال داده شود تا در صورت ضرورت مسئولان بتوانند به کمک شوراها ودهیاران بشتابند.
فرماندار املش گفت:اساسا فرهنگ واقتصاد دو امر مهم و تأثیرگذار درتحول وتعالی بخشی درسطح روستاهای کشورمحسوب می شوند که دراین امر روستا به عنوان محور اقتصاد مقاومتی و روستائیان به عنوان موتور محرکه اقتصاد روستا می باشند چنانکه اقتصاد کشورمترتب بر اقتصاد روستا است.
وی ادامه داد: شوراها ودهیاران در همه حوزه های کشاورزی، خدمات،تولید درجهت استقراربخشی به شعارهای سال مقام معظم رهبری گام بر دارند.
وی مردمی بودن وعلمی بودن اقتصاد مقاومتی را ازوظایف مهم دهیاران در تعامل با دستگاههای اجرایی شهرستانی واستانی بیان و تاکید کرد:باید بتوانیم ظرفیت ها را از قوه به فعل تبدیل کنیم و باید افتخار کنیم در ارائه خدمات به مردم خادم آنها باشیم.
فرمانداراملش ارتباط تنگاتنگ شوراها و دهیاران را با مردم از وظایف مهم آنها بیان کرد.
شهرستان املش با دو بخش مرکزی و رانکوه، با46 هزار نفر جمعیت،با وسعتی در حدود 460 کیلومترمربع در75 کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.
***
مجموعه بسیج و سپاه ناحیه املش 15 میلیون تومان در قالب جشن عاطفه ها به دانش آموزان کم بضاعت املشی هدیه کردند.
سرهنگ پاسدار سید جعفر حسینی فرمانده سپاه ناحیه املش گفت: مجموعه بسیج و سپاه این ناحیه در کاری خداپسندانه و از روی نوعدوستی و داوطلبانه اقدام به تهیه 90 بسته کیف و کفش، لباس و نوشت افزار مدرسه به همراه وجه نقد در مجموع به ارزش 15 میلیون تومان در قالب جشن عاطفه ها جمع آوری و به کمیته امداد شهرستان املش تقدیم کرده تا بین دانش آموزان کم بضاعت املشی توزیع شود.
شهرستان املش در 75 کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.
خبرنگار: جهانی**انتشار دهنده: بابایی
7291/6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.