به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحکیم سلاق روز یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال گنبدکاووس، بر لزوم تلاش بیشتر دستگاه‌های اجرایی این شهرستان برای تحقق سهمیه ابلاغی ایجاد اشتغال درسال جاری تاکید کرد و گفت: علاوه بر این، دستگاه‌های اجرایی با همکاری بانک‌های عامل بایستی بر هزینه‌کرد صحیح تسهیلات دریافتی از سوی متقاضیان طرح‌های تولیدی و اشتغالزایی نیز نظارت داشته باشند.

وی افزود: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون مبلغ ۳۶۱ میلیارد و ۱۲۱ میلیون ریال از محل تسهیلات روستایی و عشایری به ۲۷۶ طرح تولیدی و اشتغالزا در گنبدکاووس پرداخت شده که از این محل ۵۱۶ فرصت شغلی برای متقاضیان کار ایجاد شده است.

سلاق اضافه کرد: علاوه بر این، در مدت ذکر شده و از محل تسهیلات فراگیر نیز به ۹ طرح تولیدی و اشتغالزا در گنبدکاووس مبلغ ۲۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال پرداخت شده که با اجرای طرح‌های این بخش برای ۲۶ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

به گفته سلاق، از محل تسهیلات مشاغل خانگی نیز از ابتدای سال ۹۷ تا الان به ۲۸۴ طرح حدود ۳۰ میلیارد ریال و برای اجرای پنج طرح پشتیبان مشاغل خانگی در گنبدکاووس نیز مبلغ سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس ادامه داد: تعداد ۷۵ طرح روستایی، هفت طرح درحوزه تسهیلات فراگیر و ۳۷۸ طرح مشاغل خانگی نیز که توسط کارگروه اشتغال شهرستان تصویب شده و در بانک‌های عامل در انتظار دریافت تسهیلات هستند.

وی همچنین برلزوم مشارکت بیشتر دستگاه‌های اجرایی و کارفرمایان واحدهای تولیدی و اقتصادی در طرح کارورزی دانش آموختگان مراکز آموزش عالی تاکید کرد و گفت: از مجموع ۱۰۰ نفر سهمیه شهرستان تا الان فقط ۱۰ نفر جذب شده‌اند.

سلاق افزود: در صورت جذب دانش آموختگان دانشگاهی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا سه ماه حقوق به کارورزان می‌دهد که مبلغ آن برای دارندگان مدرک کارشناسی ماهانه پنج میلیون ریال، دارنندگان مدرک کارشناسی ارشد ۶ میلیون ریال و دارنندگان مدرک دکتری هفت میلیون ریال است.

وی اضافه کرد: آن دسته از دستگاه‌هایی اجرایی، کارآفرینان، تولیدکنندگان و صاحبان واحدهای اقتصادی که در طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی اقدام به جذب آنان نمایند، تا دو سال از پرداخت حق بیمه آنان معاف خواهند بود.

به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز دراین جلسه با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال، گفت: ایجاد اشتغال و جذب سرمایه‌گذار بایستی از اولویت‌های اصلی هر یک از دستگاه‌های اجرایی شهرستان باشد.

عبدالقدیر کریمی افزود: گنبدکاووس در بخش‌های مختلف از جمله در روستاها ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد اشتغال دارد که باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به پیش بینی اجرای ۲۰۰ طرح اشتغالزای فردمحور توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ۱۰ روستای گنبدکاووس، ضمن کم دانستن این سهمیه و ضرورت افزایش دو برابری آن با توجه به وقوع سیل روزهای آغازین امسال دراین شهرستان، اضافه کرد: مدیران باید از ظرفیت این نهاد انقلابی برای انجام طرح‌های تولیدی و اشتغالزا بیشتر استفاده نمایند.

کریمی به انتصاب چندی قبل سه معاون فرمانداری ویژه گنبدکاووس، ابراز امیدواری کرد که از این پس با برنامه‌ریزی‌های منسجم تیم مدیریتی فرمانداری، شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر شهرستان بالاخص دربخش ایجاد اشتغال برای جوانان باشیم که از مطالبات این قشر و خانواده‌های آنان است، 

فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین بر ضرورت ارتباط بیشتر مدیران شهرستان با مدیران استانی برای جذب تسهیلات و اعتبارات مورد نیاز برای طرح‌های اشتغالزا و عمرانی تاکید کرد و گفت: ملاک تخصیص اعتبارات استانی و ملی باید بر اساس دو شاخص جمعیت و وسعت باشد که از این حیث گنبدکاووس بایستی مورد توجه ویژه مدیران گلستان قرار گیرد.

گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت، دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

/۳۰۳۹/۱۸۶۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.