به گزارش ایرنا گرگان شهری با حدود 130 کبابی و جگرکی است که راسته خیابان مطهری بورس اصلی کبابی‌ ها است و هیچ جای ایران کباب و جگر با این کیفیت و کمیت و قیمت مناسب عرضه نمی ‌شود.
اینجا کباب داغ با نان داغ برای مشتریان سرو می‌ شود و کبابها از بهترین و تازه ‌ترین گوشت و جگر تهیه می ‌شوند.
حتی برخی کبابی ها شعاری با گویش گرگانی درخور این موضوع در نظر گرفته اند با این عنوان که 'گرگان و کبابش' .

** جابر مقصودی؛ کارشناس غذایی و متخصص در پخت انواع کباب و جگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.