جلال پورانفرد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 پایگاه هوایی و 23 پایگاه امداد جاده ای پنج ساله گذشته در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شده است.
وی بیان کرد: هم اکنون 43 پایگاه امداد جاده و 2 پایگاه امداد هوایی با حدود 240 نیروی عملیاتی و 60 نیروی ستادی در این استان فعالیت می کنند.
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون به طور میانگین در هر 30 کیلومتر از جاده های اصلی این استان یک پایگاه اورژانس فعالیت می کند در حالی که میانگین کشوری 35 کیلومتر است.
پوران فرد از برنامه ریزی برای راه اندازی 18 پایگاه اورژانس در جاده های فرعی این استان تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد.
وی گفت: با بهره برداری از این پایگاه ها نیاز استان به پایگاه های امدادرسانی در جاده های فرعی رفع خواهد شد.
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: کمبود نیروی انسانی مهمترین مشکل پایگاه های اورژانس این استان است.
پوران فرد بیان کرد: 70 نیروی عملیاتی برای تکمیل نیروهای انسانی پایگاه های اورژانس کهگیلویه و بویراحمد مورد نیاز است.
وی با اشاره به اینکه برای هر پایگاه اورژانس حداقل هفت نیرو نیاز است افزود: برخی پایگاه های اورژانس این استان با تلاش مضاعف کارکنان با پنج نیرو اداره می شود.
حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد از سال 1390 تا 1395 بیش از یک هزار کشته، 30 هزار زخمی و 150 ضایعه نخاعی در پی داشته است.
افزون بر 6 هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.