هاله تاج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الدینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مصرف خورشت های دارای آلو و زرشک در وعده سحر، پرهیز از خوردن چربی ‌ها و خوراکی‌ های چرب و نوشیدن شربت‌ های سکنجبین، آبلیمو، بیدمشک با گلاب، آب آلو، تمر یا زرشک نیز در کاهش عطش موثر است.
وی اظهار کرد: اسپری کردن گلاب خنک در فضای اتاق، شستشوی سر و گردن و سینه با آب خنک، تنفس هوا و نسیم خنک که حرارت زاید قلب را کاهش دهد نیز می تواند در رفع عطش فرد روزه دار موثر باشد.
وی گفت: خوابیدن فرد روزه دار روزانه حدود یک ساعت پیش از ظهر و اجتناب از خوابیدن قبل از غروب آفتاب، عطش افراد روزه دار را کاهش می دهد.
متخصص طب سنتی، بوییدن گلاب یا پاشیدن آن بر روی صورت (اسپری کردن آن) را که موجب تقویت قوای عالی بدن می ‌شود، توصیه کرد.
وی ادامه داد: افراد می توانند با خوردن هندوانه، خربزه، گلابی، زردآلو تازه یا برگه زردآلوی خیسانده در آب و همچنین مصرف میوه های دیگر از جمله خیار و آلبالو در ماه مبارک رمضان به جلوگیری از تشنگی در روز کمک کنند.
خبرنگار: نجمه حسنی ** انتشار: رسول محمدحسنی
3029/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.