به گزارش خبرنگار ایرنا، علیمراد مرادی مجد روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: استان کرمانشاه 240 فیلد ( مجموعه تجهیزات فشار قوی برق) دارد که اگر مصرف برق به بیش از اندازه تولید برسد، هر فیلد به صورت نوبتی در دستور کار خاموشی قرار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد؛ برق مراکز حساس مثل بیمارستان ها که نیاز مبرم به برق دارند، قطع نخواهد شد.
وی عیب بزرگ تولید برق را عدم ذخیره آن دانست و گفت: برق لحظه ای که تولید می شود همان زمان نیز باید به مصرف برسد و این باعث شده که هنگامی مصرف برق از تولید آن پیشی می گیرد، برق قطع شود.
مرادی مجد افزود: قطعی برق را قابل پیش بینی ندانست و گفت: اگر قطعی اتفاق بیفتد این قطعی در درون شهر یک ساعت و در خارج از شهر 2 ساعت خواهد بود.
وی با بیان اینکه شبکه توزیع برق در کشور به هم متصل است، اضافه کرد: همه باید میزان مصرف برق خود را مدیریت کنند اگرنه دچار خاموشی و قطعی برق خواهیم شد.
وی پیک مصرف برق در ساعت های 12 ظهر تا 16 بعد از ظهر و ساعت های بین 19 تا 23 شب اعلام و پیش بینی کرد؛ مرداد ماه بیشترین قطعی برق را به جهت اوج گرفتن گرمای تابستان و استفاده از وسایل سرمایشی داشته باشیم.

** میزان مصرف برق خانگی کرمانشاه پنج درصد بیشتر از سرانه کشوری است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه، سرانه مصرف برق خانگی استان را پنج درصد بیشتر از کشور اعلام کرد.
وی با بیان اینکه مصرف سرانه پایین برق استان ناشی از کمبود واحدهای صنعتی و تولیدی است، نه مدیریت خانوارها گفت: در بخش ادارات استان 18 درصد مصرف برق داریم در حالی میانگین کشوری مصرف عمومی 11 درصد است.
مرادی مجد در ادامه از برق دار شدن تمام روستاهای کرمانشاه خبر داد و گفت: 50 روستای استان به دلیل صعب العبور بودن مجهز به پنل های خورشیدی برای تولید برق هستند.
او در ادامه گفت: تمام روستاها و شهرهای استان صد درصد دارای برق است، فقط 26 روستای خالی از سکنه یا کمتر از 2 یا سه خانور فصلی برق ندارند و برق دار شدن آنها توجیهی ندارند.

** مصرف برق در مناطق زلزله زده زیاد است
مرادی مجد اعلام کرد؛ مصرف برق استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به جهت برق رسانی به 45 هزار چادر و کانکس مناطق زلزله زاده پنج درصد رشد داشته است و این روند شیب مصرف، به احتمال زیاد منجر به قطعی برق خواهد شد.
وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق تمام تلاش خود را خواهد کرد برق این مناطق قطع نشود از مردم مناطق آسیب دیده از زلزله خواست در مصرف برق نهایت صرفه جویی و مدیریت را داشته باشند.
وی در ادامه خبر از اختصاص یافتن 120 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی و توزیع شبکه فرسوده و آسیب دیده برق مناطق زلزله زده خبر داد و گفت: بسیاری از شبکه های برق این مناطق به دلیل بار مصرف بیش از اندازه چند ماه پس از زلزله فرسوده شده و نیاز به تجهیزات جدید دارد.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 14 شهرستان و 2 هزار و 622 روستا است که نیمی از این جمعیت در شهرستان کرمانشاه سکونت دارند.
3209/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.