معصومه حسنی خونسار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع کتابخانه های استان، 81 باب کتابخانه عمومی نهادی، 19 باب کتابخانه عمومی مشارکتی، 62 باب کتابخانه عمومی شهری، 16 باب کتابخانه عمومی روستایی و سه دستگاه کتابخانه عمومی سیار در شهرستان های قصرشیرین، جوانرود و هرسین است.
او همچنین تعداد کل منابع کتابخانه های عمومی استان را یک میلیون و 110 هزار نسخه ذکر کرد و گفت: تعداد کتاب های به امانت رفته در سال جاری 700 هزار نسخه بود که بیشترین عنوان امانت رفته شامل رمان، ادبیات و علوم عملی می باشد.
وی در ادامه تعداد کل مراجعین به کتابخانه های عمومی استان را در سال جاری یک میلیون و 524 هزار و 744 نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد 753 هزار و 948 نفر مرد و 770 هزار و 796 نفر زن هستند.
وی همچنین تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان را 51 هزار و 436 نفر در سال 96 ذکر کرد و افزود: از این تعداد 28 هزار و 681 نفر مرد و 22 هزار و 755 نفر زن می باشند.
به گفته او، اکنون 230 نفر در کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه مشغول به کار هستند.
وی همچنین زیربنای کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه را 39 هزار متر مربع اعلام کرد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه براساس قانون در سال های 1382 و 1383 نهاد کتابخانه های عمومی کشور از بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا و به صورت یک نهاد مستقل به صورت هیات امنایی فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: رئیس هیات امنای این نهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است و نهاد کتابخانه های عمومی کشور توسط دبیرکل نهاد مدیریت می شود.
حسنی خونسار افزود: بعد از تصویب قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه های عمومی کشور در مجلس، نهاد موظف به فعالیت در حوزه حفظ، نگهداری و توسعه کتابخانه های عمومی کشور شد و برای این امر طبق قانون منابع مالی برای اداره امور کتابخانه ها در نظر گرفته شد که یکی از مهم ترین این منابع نیم درصد سهم کتابخانه های عمومی از کل درآمد شهرداری ها است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد که در 32 شهر و 2 هزار و 600 روستا سکونت دارند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.