سرهنگ پاسدار مرادعلی حسنی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ظرفیت اسکان روزانه برای 200 تن در قصرشیرین در قالب کاروانی وجود دارد و علاوه بر این مساجد نیز پذیرای حضور راهیان نوری است که وارد شهرستان می شوند.
وی گفت: جبهه شهید بهشتی، نمایشگاه جلوه های ایثار، رزمگاه شهدا، مسجد مهدیه، نقطه صفر مرزی خسروی، مناطق سومار، نفت شهر و گیسکه، بوستان بسیج، بیمارستان مخروبه قصرشیرین و محورهای عملیاتی از جمله مناطقی است که راهیان نور در قصرشیرین از آن ها بازدید می کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قصرشیرین، از حضور راویان جبهه و جنگ در مناطق عملیاتی شهرستان و نمایشگاه جلوه های ایثار خبر داد و گفت: این افراد خاطرات سال های دفاع مقدس و نحوه برگزاری عملیات های مختلف را برای بازدید کنندگان بیان می کنند.
سرهنگ پاسدار حسنی، بزرگترین دستاورد اردوهای راهیان نور را آشنایی با ارزش های دفاع مقدس به منظور مقابله با هجمه ها و توطئه های دشمن بیان کرد.
شهرستان مرزی قصرشیرین در هشت سال دفاع مقدس 2 سال در اشغال ارتش متجاوز عراق بود و بارها از سوی رژیم بعث بمباران شد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه به دلیل داشتن مرز رسمی پرویزخان برای فعالیت های منحصر به فرد اقتصادی و مرز خسروی با داشتن بزرگترین پایانه زمینی خاورمیانه برای تردد زایران عتبات عالیات و مسافران خارجی و داشتن امکانات اقامتی و هتل های مناسب، بهترین خدمات را به مسافران به ویژه کاروان های راهیان نور ارائه می دهد.
شهرستان قصرشیرین بیش از 27 هزار تن جمعیت و 186 کیلومتر مرز با عراق دارد.
3012/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.