فردین سعیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دیتا سنتر کردستان می تواند خدمات هاستینگ و میزبانی وب به کشور همسایه ارائه دهد که علاوه بر کسب اعتباری برای کشور به درآمدزایی هم می انجامد.
وی با بیان اینکه اولویت این ساختمان خدمات رسانی داخلی است، افزود: ساختمان دیتا سنتر و مجتمع ict کردستان می تواند به تقویت استارت اپ های استان هم کمک کند.
سعیدی با اشاره به اینکه هم اکنون هاستینگ خدمات الکترونیکی کردستان از دیتا سنترهای سایر استان ها تامین می شود، تاکید کرد: با راه اندازی دیتا سنتر می توان از طریق فیبر نوری و پهنای باند به بخش خصوصی و دولتی سرویس های میزبانی ارائه داد.
وی با بیان اینکه ساختمان دیتا سنتر از امنیت بالایی برخوردار است بنابراین امنیت داده ها در آن حفظ می شود، یادآور شد: عملیات ساخت این ساختمان بهمن سال گذشته آغاز شد و اکنون اسکلت زیرزمین و طبقه اول آن به اتمام رسیده است.
سعیدی اضافه کرد: 15 درصد از برنامه 18 ماهه پیش بینی شده برای ساخت این دیتا سنتر جلوتر هستیم به این ترتیب اواسط بهار سال آینده می توان انتظار داشت راه اندازی شود.
مدیرکل فناروی اطلاعات و ارتباطات کردستان گفت: 120 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز این طرح از محل اعتبارات عمرانی استانی و ملی تامین شده است.
به گزارش ایرنا، ساختمان دیتا سنتر و مجمع ICT استان کردستان در زمینی به مساحت سه هزار و 290 مترمربع با هفت هزار و 258 مترمربع احداث می شود.
دیتا سنتر (Data Center) به مجموعه ‌ای از سرویس دهنده ها، زیرساخت‌های ارتباطی، امنیتی و تجهیزات الکترونیکی گفته می‌شود که برای ارائه، نگهداری و پشتیبانی از سرویس‌های تحت شبکه (اینترنت، اینترانت، اکسترانت) بکار گرفته می ‌شوند.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.