به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی مرادی شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت سالروز ولادت حضرت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق (ع) ضمن بیان برخی وقایع تاریخی از سرنوشت انسان بدون وجود راهنما و هدایت گر راستین افزود: عرب تا قبل از ظهور اسلام و راهنمایی های پیامبر اکرم (ص) جاهیلت را به اوج خود رسانده بود.
وی وجود دختر بعنوان ننگ زندگی و زنده به گور کردن آنها را در میان اعراب قبل از وجود مبارک نبی مکرم اسلام(ص) یکی از نشانه های جاهلیت برشمرد و اظهار کرد: موارد بسیار کشتن دختران توسط پدر از نمادهای شقاوت و بدبختی محض بشریت آن زمان است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی بیجار به بیان بخشی از مسایل و اتفاقات زمان ولادت و زندگی پیامبران الهی بویژه حضرت محمد مصطفی (ص) پرداخت و یادآور شد: خداوند متعال اگر بر وجود امری اراده فرمایند، پیامبر خود را حتی در دامن دشمن (حضرت موسی) پرورش می دهد.
حجت الاسلام مرادی از برخی اقدامات تفرقه افکنانه دشمنان از طریق تشیع انگلیسی و تسنن آمریکایی برای درگیری بین جامعه مسلمان بعنوان توطئه ای دیرینه یاد کرد و ادامه داد: این ترفند دشمن در میان برخی مسلمانان به تفرقه و جدایی مورد نظر خود رسیده است.
خطیب جمعه بیجار به مهر و محبت، حیا و ادب پیامبر(ص) در میان خانواده و جامعه، لطف و بخشش کریمانه، تحمل سختی ها و مشکلات زیاد از سوی ایشان در راه تبلیغ دین خدا اشاره کرد و گفت: وجود مقدس حضرت محمد(ص) محور وحدتی است که اهل تشیع و اهل سنت را در یک جسم واحد قرار داده است.
وی اضافه کرد: وحدت بین اهل سنت و اهل تشیع بر اساس اعتقاد به قرآن کریم است که محور همه برنامه ها قرار دارد و خداوند متعال قرآن کریم را ریسمانی محکم برای چنگ زدن همه مسلمانان قرار داده اند.
به گزارش ایرنا، از 12 ربیع الاول که براساس روایات اهل سنت میلاد پیامبر نور و رحمت است تا 17 ربیع الاول که اهل تشیع اعتقاد به سالروز ولادت رسول اکرم (ص) دارد با تدبیر امام راحل به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.
اهل تسنن از ابتدای ماه ربیع الاول در مساجد به برگزاری آیین های مولودی خوانی می پردازند این آیین ها از 12 تا 17 ربیع الاول با شور و نشاط بیشتری برگزار می شود به بطوری کردستان در این هفته غرق در شادی و نشاط می شود.
براساس آخرین تقسیمات کشوری در سال 1390 این استان دارای 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و 1697 آبادی دارای سکنه و 187 آبادی خالی از سکنه بوده و سنندج، مریوان، بیجار، دهگلان، دیواندره، سروآباد، سقز، قروه، کامیاران و بانه شهرستان‌های این استان است
در استان کردستان اکثریت با اهل تسنن است اما جمعیتی از کردهای شیعه نیز در شهرستان ‌های بیجار و قروه زندگی می‌کنند.
خبرنگار: سید باقر سبحانی ** انتشار: مجید سلیمانی
/9102/7350
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.