استاندار کردستان ضرورت سوادآموزی زنان در جامعه را مهم ارزیابی کرد و گفت: در تمامی جوامع با سوادی زنان به دلیل نقش محوری آنها در تربیت، آگاهی و ایجاد انگیزه بیشتر فرزندان به کسب علم و دانش، مهمتر است لذا می‌طلبد آموزش این قشر را در اولویت قرار داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالمحمد زاهدی امروز در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی استان که در استانداری تشکیل شد، با بیان اینکه براساس سرشماری سال ۹۵ نرخ رشد جمعیت استان نسبت به سال ۹۰، دو برابر شده است، افزود: با توجه به این امر میزان مهاجرت کاهش یافته است و همین مسئله هم در افزایش نرخ بیکاری تاثیرگذار بوده است .

وی سواد آموزی جمعیت 40 سال به بالا را یکی از نواقص و کاستی های این حوزه برشمرد و گفت: در این رنج سنی بیشترین تعداد بی سواد را داریم با این وجود هر چقدر فعالیت سوادآموزی در گروه های سنی پایین تر بیشتر باشد موفقیت در این حوزه هم بیشتر خواهد بود.

زاهدی ضرورت سواد آموزی زنان در جامعه را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: در تمامی جوامع با سوادی زنان به دلیل نقش محوری آنها در تربیت، آگاهی و ایجاد انگیزه بیشتر فرزندان به کسب علم ودانش، مهمتر است لذا می‌طلبد آموزش این قشر را در اولویت قرار داد.

وی ادامه داد: سواد آموزی باید به گونه‌ای باشد که سوادآموزان تاثیر آن را در زندگی خود لمس کنند به عبارتی در تمامی جوانب مشهود باشد.

استاندار کردستان یکی از عوامل بازگشت به بی‌سوادی سواد آموزان را ملموس نبودن آموزش‌های سوادآموزی در زندگی روزمره ذکر کرد و اظهارداشت: سوادآموزان باید احساس‌کنند با آموزش‌هایی که کسب کردند زندگی‌بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده اند وتحقق این مهم نیز مستلزم ارائه آموزش‌های کاربردی است.

زاهدی ایجاد مراکز یادگیری محلی را ابتکاری خوبی در راستای امر سوادآموزی‌خواند و اظهارداشت: در این مراکز صرفا خواندن و نوشتن ملاک عمل قرار نمی‌گیرد بلکه آموزش مهارت های زندگی هم ارائه می شود و این از نقاط قوت این گونه مراکز است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.