به گزارش خبرنگار ایرنا جعفر توان شامگاه دوشنبه در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان در سال 96 درجلسه ستاد مقاومتی افزود: برای ایجاد تولید و اشتغال باید از تمام ظرفیت‌های شهرستان به طور مطلوب استفاده کرد.
به گفته وی، دیواندره به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کردستان برای اجرای اقتصاد مقاومتی و ایجاد تولید و اشتغال انتخاب شده که برای موفقیت در تحقق اهداف این برنامه باید مسئولان شهرستان تمام تلاش خود را به کار گیرند.
وی ادامه داد: برای این کار باید برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین و پتانسیل ها و ظرفیت های شهرستان را شناسایی شده و نواقص و مشکلات نیز در کنار آنها لحاظ شود.
توان افزود: مسئله اشتغال مشکل اصلی جامعه بوده و با توجه به حساسیت موضوع و شعار امسال نیز توسط رهبر معظم انقلاب در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال است.
وی به نظارت بر اجرای صحیح پروژه ها تاکید کرد و گفت: مسئولان وقتی تسهیلات و منابع کشور را در اختیار فردی قرار می دهند از ابتدا تا انتهای مراحل اجرای طرح را نظارت کنند که این طرح ها به تولید و اشتغال منجر شود.
وی گفت: مجتمع پرورش گاو شیری با ظرفیت بالا در روستای ظفرآباد وجود دارد اما فعالیتی در آن صورت نمی گیرد که باید از این ظرفیت ها استفاده شود و مراحل واگذاری به متقاضیان تسهیل گردد.
وی با بیان اینکه بحث اقتصاد مقاومتی نیازمند کار جمعی و جهادی است افزود: این شهرستان در بخش های مختلف از جمله گردشگری، کشاورزی، دامپروری و صنعت فرش دارای ظرفیت های اجرای بوده و اجرای صحیح سیاست های اقتصاد مقاومتی می توان تحول جدی در این زمینه ها ایجاد و بخش بزرگی از مشکل اشتغال شهرستان را حل کرد.
به گفته وی، در شهرستان 6 ایستگاه پمپاژ آب برای بهره برداری کشاورزی احداث شده که این طرح ها تاکنون 45 هکتار را تحت پوشش قرار داده است.
شهرستان دیواندره در 95 کیلومتری شمال سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
7353/ 3020
**خبرنگار: منصور محمدی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.