عبدالله گیتی‌منش روز پنجشنبه اظهار داشت: این جایگاه‌ها به دلیل عدم رعایت الزام استانداردهای ایمنی و فنی از مدار فعالیت خارج و با هماهنگی شرکت گاز استان نسبت به قطع گاز آنها اقدام شد.
وی با بیان اینکه تعطیلی این جایگاه‌ها با هدف تامین ایمنی و حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز حوادث غیرمترقبه انجام شد، افزود: قرار بود ۶ جایگاه سی ان جی دیگر نیز تعطیل شوند که به دلیل اقدام به رعایت استانداردسازی، این کار منتفی شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد جایگاه‌های سی ان جی استان در سال ۹۸ گواهینامه استاندارد دریافت کردند، اضافه کرد: کارشناسان این شرکت و اداره کل استاندارد به صورت دوره‌ای از این جایگاه‌ها بازدید و در صورت تخلف، برخورد می‌کنند.

گیتی‌منش یادآور شد: ایمنی جایگاه‌ها و حفظ جان و مال مردم به هیچ وجه قابل اغماض نیست و این شرکت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خویش و تحقق حقوق شهروندی با جایگاه‌هایی که نسبت به استاندارد سازی اقدام نکنند، مطابق مقررات برخورد خواهد کرد.

وی از فعالیت ۹ باب تاسیسات گاز مایع در استان خبر داد و تاکید کرد: استانداردسازی این تاسیسات نیز در دستور کار قرار گرفت و با هماهنگی‌های صورت گرفته ۲ باب از آنها به علت عدم رعایت استانداردهای فنی و ایمنی تعطیل شدند.

در حال حاضر ۷۸ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و ۵۲ باب جایگاه سی ان جی در کردستان به مردم خدمات می‌دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.