به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، محمد فرید سپری در هشتمین جلسه کمیته مشورتی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی، اظهار داشت: پروژه ارتقای امنیت غذایی سه سال پیش در ۴ استان کشور که با هدف پایداری تولید و افزایش ۲۵ درصدی عملکرد در اراضی دیم طی پنج سال می باشد شروع به کار کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه پروژه ارتقای امنیت غذایی در سال اول در ۷۰۰ هکتار از اراضی کردستان به عنوان مزارع نمایشی اجرا شد تصریح کرد: در سال دوم این سطح به  ۱۷هزار و ۷۵۰ هکتار و در سال سوم به  ۸۶ هزار و ۵۰۰ هکتار که ۷۶هزار و ۴۰۰ هکتار آن گندم،۲۷۰۰هکتار جو و ۷۴۰۰ هکتار نخود رسید.

وی عنوان کرد: امسال در چهارمین سال اجرایی کردن پروژه ارتقای امنیت غذایی در کردستان قرار داریم و برنامه عملیاتی برای اجرای پروژه در ۲۲۷هزار هکتار از اراضی استان را داریم.

سپری با بیان اینکه سالانه حدود  ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی استان زیر  کشت گندم می رود افزود: در سال  آینده و پایانی اجرای  پروژه ارتقای امنیت غذایی، حدود ۵۵ درصد سطوح گندم استان تحت پوشش این پروژه قرار خواهد گرفت.

۴۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1255627
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.