محمد فرید سپری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت کلزای دیم نشایی در سه تکرار با استفاده از سه رقم دلگان، وتراپر و هایولا در روستای کوردره حوزه ژاوه رود کامیاران کشت شده است.
وی افزود: کشت دانه های روغنی دیم از جمله کلزا در تناوب گندم و جو برای خودکفایی روغن در کشور و پایداری تولید انجام می شود که محقق شدن اهداف آن گام مهمی در تامین امنیت غذایی است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: استفاده از ظرفیت خالی اراضی آیش دیم ، استفاده از آب سبز در تولید محصول استراتژیک از مزایای کشت نشائی کلزا است.
سپری افزود: از مزایای فرعی این کشت تثبیت و ایجاد شغل در بخش کشاورزی، توسعه و رونق در صنعت زنبور داری، بهره برداری هرچه بیشتر از اراضی، پایداری در تولید و در نهایت افزایش درآمد کشاورزان است.
وی از کشت سه هزار و 562 هکتار کلزا در استان خبر داد و افزود: این میزان از کلزا توسط 950 بهره بردار در سطح استان کشت شده است.
وی وضعیت رویشی مزارع کلزای استان را بسیار مناسب اعلام و اضافه کرد: انتظار می رود مانند سال گذشته زراعی با مراقبت های ویژه کارشناسان و بهره برداران و نیز ریزش های مناسب جوی بیشترین عملکرد را داشته باشم.
شهرستان 102 هزار نفری کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج واقع شده و حدود 70 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
7349 / 3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.