ذبیح الله غریب روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، میزان محصول چغندرقند تحویلی به صنایع تبدیلی استان را 80 هزار تن دانست و افزود: در مدت مشابه سال قبل 61 هزار تن چغندرقند تحویل کارخانه قند شد.
وی تصریح کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در دولت تدبیر و امید در این خطه، تولید بخش عمده چغندر منطقه با عیار 16 سنجش شده که طرح آموزش و ترویج بهره برداران، استفاده از بذر اصلاح شده و اجرای آبیاری نوین در کیفیت و کمیت محصول تاثیر بسزایی داشته است.
مدیر سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: با تمهیدات اندیشیده شده زمان انتظار تحویل محصول چغندرقند به صنایع تبدیلی در استان به کمتر از 24 ساعت کاهش یافته که این تسریع عمل در کاهش هزینه کرایه حمل و عیار محصول نیز نقش مستقیم دارد.
غریب سطح زیرکشت چغندرقند استان برای سال زراعی جاری را بیش از 2 هزار هکتار عنوان کرد و افزود: با مدیریت و تغییر الگوی کشت محصول مرغوب تری برداشت می شود.
به گفته وی، از هر هکتار اراضی زیر کشت چغندرقن، 45 تن محصول برداشت خواهد شد.
وی توضیح داد: شهرستان های کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند استان را دارد.
به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال وبختیاری بیش از یک میلیون و 500 هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می شود و سطح زیرکشت استان 270 هزار هکتار با 60 هزار بهره بردار است.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
6199/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.