به گزارش ایرنا، در پایان جشنواره دهم موسیقی زاگرس نشینان ایران در تک نوازی سازی نی ' مصطفی مقیمی' از چهارمحال و بختیاری رتبه برتر را از آن خود کرد.
در بخش ساز تنبور نیز ' سید جلال الدین یاری' از کرمانشاه، در دف نوازی ' نسرین برهانی ' از اصفهان ، در بخش سازهای کششی 'محمد زرین قلم ' نوازنده کمانچه از لرستان حایز رتبه های برتر شدند.
از سوی هیات داوران در بخش شاهنامه خوانی و مقام خوانی نیز ' علی جمالی' از چهارمحال و بختیاری به عنوان برترین مقام خوان انتخاب شد و این هنرمند لردگانی بیش از این نیز موفق به کسب رتبه برتر در این رشته در جشنواره های مختلف شده بود.
در بخش گروه نوازی جشنواره دهم موسیقی زاگرس نشین گروه ' بهار باد' به سرپرستی داوود رضایی از استان لرستان رتبه نخست را بدست آورد و مقام دوم مشترک به گروه ' الون ' به سرپرستی رضا غلامی از کرمانشاه و گروه ' همدرنگ ' به سرپرستی سعید امینی از چهارمحال و بختیاری رسید.
در این بخش گروه ' آیین ' به سرپرستی مصطفی رشیدی مطلق از همدان و گروه ' ایلیا'
سرپرستی سعید باسوری چهارمحال و بختیاری به مقام سوم مشترک رسیدند.
هیات داوران در بخش گروه نوازی جشنواره موسیقی زاگرس نشینان ایران به صورت ویژه از گروه 'سرلک ' به سرپرستی سیمین سرلک از لرستان تقدیر کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت:44 اثر از بین 235اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین ایران در بروجن به بخش رقابتی راه یافت.
جواد کارگران دهکردی در گفت وگو با ایرنا افزود:از این تعداد 30اثر در بخش تکنوازی و 14اثر در بخش گروه نوازی به رقابت پرداختند.
وی تصریح کرد: 150هنرمند موسیقی کشور از استانهای زاگرس نشین در بخش سازهای بادی، مضرابی، کششی و کوبه ای و شاهنامه خوانی و مقام خوانی و بخش ویژه رقابت کردند و آثار راه یافته به بخش رقابتی این جشنواره را هادی منتظری ، هادی آزرم ، جانگیر نصر اشرفی و حمید توفیقی بروجنی داوری کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: جشنواره موسیقی مقامی سنتی و محلی مناطق زاگرس نشین با حضور هنرمندان استان های آذربایجان غربی، اصفهان، ایلام، بوشهر، خوزستان، کردستان،کرمان، کرمانشاه، لرستان ، همدان و هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال وبختیاری از 14تا 16شهریورماه برگزار شد.
به گزارش ایرنا، جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین این از سال 85در شهر بروجن آغاز شد و پس از وفقه یک ساله با دائمی شدن دبیرخانه آن ، دور تازه این جشنواره از امسال آغاز شد.
حفظ هنر اصیل و معرفی موسیقی مقامی، منطبق با فرهنگ ایرانی اسلامی مهمترین هدف برگزاری این جشنواره است.
شهرستان بروجن در 60 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
در آیین اختتامیه این جشنواره معاون استاندار چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسوولان شهرستان بروجن و هنرمندان رشته های مختلف حضور داشتند.
خبرنگار و انتشار دهنده:محمود رئیسی
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.