سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه خرید و فروش طلا در فضای مجازی جرم تلقی می شود، افزود: پس از شکایت 239 تن از اعضای اتحادیه طلا فروشی همدان، شناسایی کانال ها و گروه های تلگرامی که اقدام به خرید و فروش مجازی زیورآلات می کردند در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا 19 گروه و پنج کانال تلگرامی که برای خرید و فروش زیورآلات راه اندازی شده بود، توسط کارشناسان پلیس فتا همدان رصد شدند.
رئیس پلیس فتا همدان عنوان کرد: تاکنون مدیران 14 گروه و کانال تلگرامی شناسایی و از این تعداد هشت تن بازداشت شدند و دستگیری مابقی آنها در دستور کار است.
سرهنگ سرخوش نهاد بیان کرد: برخی افراد سودجو با استفاده از شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام اقدام به خرید و فروش طلاهای سرقتی و بدلیجات می کنند.
وی تاکید کرد: خرید و فروش طلا با اجرت اندک از شگردهای این افراد برای جذب مشتری بود در حالیکه اطمینانی از سرقتی نبودن طلا، پائین نبودن عیار آن و بدلی نبودن زیورآلات وجود ندارد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تاکید کرد: برای خرید و فروش طلا باید مالیات پرداخت شود که راه اندازی کانال های تلگرامی موجب دور زدن قانون و فرار مالیاتی می شود.
سرهنگ سرخوش گفت: افراد برای کسب و کار الکترونیکی باید ابتدا نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کنند؛ همچنین فعالیت در شبکه های اجتماعی نیازمند کد شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوا (شامد) است.
وی اضافه کرد: در صورت دریافت کد شامد، مسئول محتوای تولید شده (ادمین کانال) پاسخگوی مردم در قبال محتوای کانال نیز هست.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.