علیرضا حسن پور روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با آغاز طرح سلامت رمضان 29 تیم برای بازرسی از بازار تشکیل شد و تاکنون 136 مورد بازرسی از واحدهای صنفی این استان صورت گرفته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد: همچنین 14 مورد تذکر و اخطار به واحدهای متخلف داده شد که در صورت تکرار تخلف برای آنها نیز پرونده تشکیل می شود.
حسن پور اظهار داشت: اولویت تیم های مشترک بازرسی در ماه مبارک رمضان بررسی کیفیت و قیمت لبنیات، شیرینی ها، خرما و سبزی است.
وی افزود: همچنین بررسی کیفیت غذاهای مرسوم در این ماه نظیر حلیم، آش و شله زرد مورد توجه تعزیرات حکومتی است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان ادامه داد: بازرسی های تعزیرات حکومتی با نزدیک شدن به افطار افزایش می یابد با این وجود از مردم درخواست می شود که تخلف ها را گزارش دهند.
حسن پور اظهار داشت: طبق بررسی های صورت گرفته تاکنون تخلف مهمی که منجر به ایجاد نگرانی شود رخ نداده و گزارش نشده است.
طرح سلامت رمضان تعزیرات حکومتی همدان از یکم اردیبهشت آغاز شده است.
7526/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.