به گزارش ایرنا، فریدون همتی شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری استان هرمزگان اظهار داشت: گام اول ما توافق مالکان واحدهای مسکونی با توسعه گرهاست که اگر این امر سرعت بگیرد ساخت واحدهای مسکونی در مدت زمان کمتری انجام خواهد شد.
وی بیان داشت: دغدغه اصلی ما ورود به مرحله ساخت و ساز واحدهای مسکونی در این محله است که برای این کار نیازمند مشارکت و همکاری مردم هستیم.
استاندار هرمزگان با اشاره به در نظر گرفتن مدل های مختلف جهت انجام طرح‌های نوسازی بافت‌های فرسوده در محله چاهستانی های بندرعباس، افزود: در یکی از این طرح ها، یک منطقه 12 هکتاری در اختیار توسعه گرها قرار می گیرد تا عملیات ساخت و ساز را برای ساکنان محله چاهستانی ها انجام دهند.
همتی خاطرنشان کرد: برنامه نوسازی واحدهای مسکونی در محله چاهستانی های بندرعباس را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که برای مردم این محله ارزش آفرینی داشته و موجب افزایش توانمندی آنها شود.
به گزارش ایرنا، از دهه های پیش به واسطه فقر و بیکاری، نبود امکانات اولیه همچون آب و برق، راه، نداشتن مهارت لازم؛ مهاجرت های بی رویه ای از روستاهای دور و نزدیک به بندرعباس مرکز استان هرمزگان صورت گرفته و این امر در حاشیه این شهر منجر به ساخت بناهای بی ضابطه و سست به شکل خیلی ابتدایی شده است.
در این سال ها محله های مختلفی چون محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری (شهناز قدیم)، شهرک توحید (شغو)، چه چهکور، کمربندی، دوهزار، اسلام آباد، حسین آباد و طلا بند در بندرعباس شکل گرفت که هم اکنون به عنوان مناطق حاشیه نشینی و بافت فرسوده شناخته می شوند.
ساکنان این محله های شهر بندرعباس از داشتن زیرساخت های اولیه از جمله خیابان و کوچه های مناسب محروم بوده و تا اصلاحات هندسی و جانمایی صورت نگیرد، ایجاد امکانات شهری مانند فضای سبز، فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی نیز امکان پذیرنیست.
اجرای طرح بازآفرینی شهری در هرمزگان به منظور نوسازی و بازسازی بافت های فرسوده از سال 96 بنا به دستور رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی از شهر بندرعباس و محله چاهستانی ها آغاز شده است.
7198/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.