به گزارش ایرنا، ناهید سلیمانی احمدی روز پنجشنبه در نخستین نشست سال جاری خود با مربیان و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان با اشاره به اهمیت نامگذاری سال جاری «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: به کودکان بیاموزیم به داشته‌ های خود افتخار کرده و این تلاش همه مربیان را می طلبد که صحیح راههای حمایت از کالاهای ایرانی را به کودکان و نوجوانان درکانون آموزش دهند.
وی ادامه داد: امروز یکی از مشکلات حوزه های فرهنگی به رخ کشیدن نشان ‌ها و برندهای خارجی در بین خانواده هاست درحالی که با کار فرهنگی و با ایجاد اعتماد به نفس بین کودکان ونوجوانان این مشکل را برطرف کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در ادامه خواستار ارائه‌ طرح‌ های تولیدی و آموزشی در زمینه صنایع دستی و بومی محلی برای کودکان و نوجوانان شد.
سلیمانی احمدی آموزش شناختن راه‌ های استقلال و چگونه فکر کردن را به کودکان را ضروری دانست و بیان داشت: با آموزش صحیح برون رفت از مصرف گرایی شیوه‌ های صحیح صرفه ‌جویی را به آن ‌ها یادآور شویم.
وی ابراز داشت: بحث عمده و اصلی سیاست‌ ها جایگاه محوری برای کانون است، لذا توانمندی کانون را در همه وجوه به نمایش بگذاریم و با دستاوردها و تاثیرگذاری درجامعه فعالیت‌ ها را به دیگران نیز بشناسانیم.
این مسوول داشتن برنامه ریزی در انجام فعالیت های کانون را بسیار مهم دانست و گفت: برای رسیدن به موفقیت و اثرگذاری در فعالیت ها باید براساس مطالعه، پژوهش و خرد جمعی و استفاده از ظرفیت‌ های کارشناسی مدون گام برداشت.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان اضافه کرد: همچنین در زمینه شناخت و نیاز مخاطبان کانون و تفکیک سلیقه‌ های آن‌ ها برنامه‌ ریزی دقیقی داشته باشیم.
سلیمانی احمدی ضمن قدردانی از همدلی و همراهی تمامی کارشناسان و مربیان در سال گذشته اظهار امیدواری کرد در سال جدید با توان بیشتر در راه توسعه فعالیت های کانون قدم های مثبت بیشتری برداشته شود.
معاون فرهنگی و اجرایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان نیز گفت: برای برنامه ریزی سازماندهی، استفاده از بهینه از انرژی، زمان، منابع و امکانات را باید مورد نظر قراردهیم.
خلیل مسیحی شناخت نقاط ضعف و قوت و شناسایی فرصت‌ ها را از دیگر موضوع های مهم سال جاری در برنامه ریزی های مربیان در کانون عنوان کرد.
وی در پایان خواستار اجرای فعالیت ‌های آموزشی بهتر برای کودکان ونوجوانان به ویژه در مناطق محروم و روستایی در استان هرمزگان شد.
به گزارش ایرنا، در این نشست بر برنامه ریزی بهتر برای برنامه های فرهنگی و ادبی شامل برنامه های تابستانه، جشنواره قصه گویی، هفته کتاب و کتابخوانی، هفته ملی کودک، پویش فصل گرم کتاب، کارگاه های انجمن شعر، داستان و طنز، گردهمایی اعضای مکاتبه ای، طرح نویسی تخصصی کارگاه شعر و داستان ویژه مربیان تاکید شد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان دارای 5 مرکز فرهنگی هنری ثابت و یک مرکز پستی در شهر بندرعباس و همچنین 10مرکز فرهنگی هنری ثابت در شهرهای بندرلنگه، میناب، بندرجاسک، حاجی آباد، بستک، فین و سیریک و جزیره های بوموسی، قشم و هرمز و 1 مرکز پستی در شهرستان میناب در حال خدمات رسانی به کودکان و نوجوانان است.
این کانون در استان هرمزگان همچنین داری یک مرکز تخصصی علوم است که اردیبهشت 97 در 2 بخش فیزیک و رصد خانه علوم راه اندازی شد.
نخستین مرکز تخصصی علوم کانون پرورش فکری هرمزگان نیز شامل بخش ‌های زیست بوم‌ های جانوری، اکوسیستم‌ های دریایی، آکواریوم ماهیان، صدف ها و آب سنگ های مرجانی و بخش حشرات اسفند 95 افتتاح شد.
9887 /6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.