به گزارش ایرنا، سید علی آقازاده روز شنبه در دیدار با کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی افزود: طول این مسیر در محدوده استان مرکزی 140 کیلومتر است که اجرای آن به عنوان بخشی از آزاد راه تهران- جنوب، نقش مهمی در کاهش ترافیک و روان سازی و ایمنی ترددهای جاده ای دارد.
وی، رفع نقاط حادثه خیز را از دیگر برنامه های اولویت دار امسال استان مرکزی دانست و ادامه داد: جاده اراک - فراهان از جمله مسیرهای پر تردد و حادثه خیز در این استان است که عملیات 2 بانده شدن آن به همراه تامین روشنایی در نیمه نخست امسال انجام می شود و این جاده زیر بار ترافیک می رود.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: جاده قدیم زرندیه - ساوه نیز به دلیل استقرار صنایع مختلف در این محدوده از دیگر نقاط پر تردد و حادثه خیز استان است که عملیات 2 بانده شدن آن امسال به بهره برداری می رسد.
آقازاده خاطرنشان کرد:عملیات اجرایی 2 بانده شدن جاده شازند - ازنا نیز در استان در دست انجام است که با اختصاص اعتبار از محل سفر هیات دولت به استان در سال جاری با سرعت بیشتری تکمیل خواهد شد.
وی گفت: عملیات 2 بانده شدن 6 کیلومتر از جاده زالیان در شهرستان شازند نیز انجام شده است و با رفع برخی نواقص این راه، بهره برداری ازآن امسال آغاز می شود.
استاندار مرکزی یاد آور شد: بیش از 15 میلیون تردد در سال گذشته در جاده های استان انجام شده که در قیاس با مدت مشابه قبل 13 درصد افزایش دارد.
آقازاده بدون اشاره به امار حوادث ترافیکی سال گذشته استان، ادامه داد: با وجود افزایش حجم ترافیک جاده ای استان مرکزی در سال قبل، شمار حوادث رانندگی و کشته های جاده ای در استان کاهش داشته که این مهم نشان از فعالیت و تلاش راهداران و پلیس راه در سطح راه های استان دارد.
استاندار مرکزی جلوگیری از ورود ماشین های سنگین به شهرستان اراک را از موضوعات مهم در مدیریت حمل و نقل استان دانست و گفت: ایجاد توقفگاه در حاشیه روستای موت آباد در دستور کار است و با اجرایی شدن این طرح از ورود خودروهای سنگین به این کلانشهر جلوگیری می شود که این مهم در کاهش حوادث رانندگی و کیفیت هوای اراک اثر مستقیم دارد.
آقازاده افزود: رعایت نشدن قوانین و حق تقدم توسط رانندگان عامل 80 درصد حوادث منجر به فوت در جاده های کشور است و در سال جاری علاوه بر برنامه های اصولی در رفع نواقص راه ها باید فرهنگ سازی و آموزش قوانین به صورت جدی دنبال شود.
مدیرکل دفتر فنی استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح کاهش حوادث رانندگی و شمار کشته های جاده ای در استان تهیه شده که قرار است در بازه زمانی 10 ساله اجرا شود.
حمیدرضا نوازنی افزود: 500 نفر در حوادث رانندگی درون شهری و برون شهری استان مرکزی در سال گذشته جان خود را از دست دادند و تلاش بر این است که شمار این حوادث به حداقل ممکن برسد.
6 هزار و 400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است.
روزانه حدود 490 هزار وسیله نقلیه در جاده های استان مرکزی تردد می کنند.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.