فصل شنا هرسال از اول خرداد ماه آغاز می شود و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد .
براساس آمار رسمی ، در محدوده حدود 60 کیلومتری ساحلی نوشهر سه طرح عمومی و چهار طرح خصوصی فعالیت دارد که حدود 40 کیلومتر از طول این مسیر نقاط ممنوعه شنا و حادثه خیز است .
عبدالصمد صفرنژاد روز پنجشنبه در نشست ستاد اجرایی ساماندهی سواحل شهرستان گفت که در فصل شنای سال گذشته شهرهای محمود آباد و نوشهر بیشترین غرقی را داشتند و اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب در پوشش دهی تمام مناطق حادثه خیز درپیشگیری از غرق شدگی فاصله داریم ، ولی به هر شکل ممکن نباید اجازه داد افراد نابلد در حین شنا در دریا غرق شوند.
سال گذشته دستکم 9 نفر در آب های ساحلی نوشهر غرق شدند که بیشترین تعداد در میان 15 شهرستان ساحلی استان مازندران بود.
پارسال در مجموع 63 نفر در فصل شنا در سواحل مازندرانی خزر غرق شدند.
فرماندار نوشهر همچنین از مسئولان کمیته ستاد اجرایی ساماندهی سواحل خواست تا در بعد پیشگیری از غرق شدگی ، در آب های ساحلی حوزه روستایی نیز از ظرفیت و توان دهیاران شوراهای اسلامی بهره گیرند.
وی با اشاره به تاکید دولت تدبیر و امید بر اجرای طرح های شادی بخش در سال 97 گفت : فراهم کردن فعالیت های تفریحی در ساحل در و کاهش میزان غریق در آب دریای مازندران باید در دستور کار مسئولان طرح های سالمسازی دریا قرار گیرد.
فرماندار نوشهر همچنین با اشاره به پاسخگو نبودن زیرساخت های ساحلی منطقه برای استفاده مسافران و گردشگران در زمان اوج سفرها ، پیشنهاد کرد برای ارائه خدمات مطلوب و به دور از هرگونه خطرات غرق شدگی در آب های ساحلی ، دولت باید با اعمال سیاست های هدفمند و صحیح مدیریت سواحل را به بخش خصوصی واگذار کند و مدیران دستگاه های اجرایی نیز در بعد نظارتی همکاری لازم را داشته باشند.
** اتمام حجت محیط زیست با مجریان شناگاههای آلوده
رئیس حفاظت محیط زیست نوشهر نیز در این نشست گفت که آن دسته از مجریان طرح های سالمسازی که در رعایت موازین زیست محیطی و بهداشتی شناگاهها کوتاهی کنند علاوه بر آن که از ادامه فعالیتشان جلوگیری می شود ، پرچم زرد که نشانگر وضعیت آلودگی شناگاههاست ، دریافت خواهند کرد.
کامبیزمحسن سلطانی افزود : سال گذشته مجری طرح سالمسازی سیترای نوشهر به علت آلودگی شناگاه این منطقه پرچم زرد دریافت کرد و پس از فاصله کردن حدود 150 متر از مصب رودخانه در جوار آن درفصل شنای امسال به مجری این طرح مجوز فعالیت داده شد.
وی ،عدم ایجاد هرنوع آلودگی و مزاحمت های زیست محیطی ،‌ احداث جایگاه مخصوص جمع آوری مواد زائد و انتقال به موقع و بهینه آن به مراکز مجاز و مناسب ،‌ نصب سیستم تصفیه فاضلاب مناسب ،‌ رعایت حرائم از مصب رودخانه ها ، عدم تعمیرات قایق های موتوری در محدوده ساحلی ، ممنوعیت نگهداری احشام اهلی و غیراهلی در نزدیکی ساحل ،نمونه برداری هرماه شناگاهها از سوی مجریان طرح ها را از مهم ترین نکاتی دانست که باید مجریان طرح ها در پیشگیری از آلودگی شناگاهها تلاش کنند.
اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران نیز بتازگی در گزارشی اعلام کرده است که 2 شناگاه درغرب مازندران به علت آلودگی زیست محیطی اقدام به تعطیلی آن ها شده و وضعیت این شناگاهها نشان پرچم زرد دارد.
نوشهر جزو یکی از شهرستاهای ساحلی غرب مازندران است که در تمامی روزهای سال بویژه نوروز امسال پذیرای دستکم یک میلیون و 600 هزار مسافر اقامت در شب را داشته است و حدود 90 درصد این مسافران نیز بیشتر از جاذبه های گردشگری ساحلی دیدن کرده اند .
7078 /1602/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.