به گزارش خبرنگارایرنا، محمد اسلامی روز دوشنبه درچهاردهمین و آخرین نشست شورای برنامه ریزی مازندران در سالجاری افزود : به دلیل محدودیت مالی و اعتباری دولت، تکمیل این پروژه های عمرانی طولانی می شود و مازندران برای تامین زیرساخت های توسعه نباید در انتظار بودجه دولتی بلاتکلیف بماند، بلکه باید به دنبال خلق اعتبار از محل جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی باشد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد : دستگاه های دولتی در سال آینده باید برنامه خود را برای واگذاری پروژه های عمرانی نیمه کاره به بخش خصوصی ارایه دهند تا بتوانیم سرمایه گذاری راکد این پروژه ها را به ارزش افزوده تبدیل کنیم.
براساس آمار برای تکمیل این پروژه ها حداقل 30 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که با بودجه عمرانی سنواتی حداقل 15 سال برای تکمیل آن زمان مورد نیاز است.
** بهداشت و درمان، آب، برق و گاز اولویت برنامه توسعه ای مازندران در سال 97
استاندارمازندران گفت که در سال آینده تامین زیرساخت های بهداشت و درمان، آب، برق و گاز در اولویت برنامه های توسعه ای این استان قرار می گیرد.
اسلامی افزود : باید سند مالی مازندران به گونه ای در سال 97 تنظیم شود که در یک محدوده زمانی مناسب این زیرساخت ها تامین شود تا بستر برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود.
وی اضافه کرد : در مجموع 12 برنامه اولویت دار برای توسعه مازندران برای سال 97 تدوین و در اختیار دستگاه های اجرایی قرار گرفته و اجرای این برنامه هادر قالب سند اقتصاد مقاومتی هر ماه مورد ارزیابی قرار می گیرد.
استان مازندران با نزدیک به 24هزار کیلومترمربع وسعت حدود 3میلیون و 280 هزار نفر جمعیت دارد. این استان با داشتن 460 هزار هکتار زمین کشاورزی و بیش از یک میلیون و 600هزار هکتار جنگل و مرتع سالانه نزدیک به هفت میلیون تن محصول کشاورزی تولید می کند. مازندران به خاطر داشتن 338 کیلومتر ساحل در دریای خزر از مناطق بسیار مستعد کشور برای توسعه کشاورزی و گردشگری است.
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.