به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ،حسین زادگان، اظهار داشت: مدیریت خلاقانه و فعالانه کتابخانه های عمومی مازندران، امید و انگیزه را برای نویسندگان و خوانندگان کتاب به ارمغان آورده است.
معاون استاندار با بیان این که اگر در راستای بسترسازی و تشویق به کتاب خوانی همه دستگاه ها هم نوا و همگن عمل نمایند، بسیاری از مسائل یا به وجود نمی آید یا به راحتی حل خواهند شد، اظهار داشت: باید به این ظرفیت ایجاد شده در فضای کتابخانه های عمومی و کتاب خوانی کمک کنیم چرا که این امر، تسهیل گر اجرای مناسب برنامه های فرهنگی اکثریت مسئولین استان خواهد بود.
وی افزود: اگر مساله ی موانع کتابخوانی را حل کنیم، در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی به کاهش آسیب ها، بحران ها و جرائم ناشی از آنها منجر شده، رعایت بهداشت روان را در بر خواهد داشت و در چنین شرایط و موقعیتی می توان از نهاد خانواده تا سایر سازمان های رسمی و غیر رسمی را بهتر مدیریت نمود چرا که شادابی حاصل از کتاب خوانی بهره وری را افزایش داده به نشاط اجتماعی می انجامد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران کتابخانه و کتابداری را از اولویت های مهم زندگی در عصری که با گسترش تکنولوژی ارتباطی، شتاب چشمگیری یافته است برشمرد و تاکید داشت: مسئولین باید با دغدغه در این حوزه ورود کنند، در کنار عملیات عمرانی و فیزیکی، به ساخت و سازهای فکری نیز اولویت دهند، چرا که این فکرهای توسعه یافته راحت تر جامعه را به توسعه می رساند. بدون شک بایستی به مسائل ناشی از بد اخلاقی و کژرفتاری حساس بود و نسبت به آثار منفی آن نگرانی داشت.
حسین زادگان با بیان اینکه هنگامی موفق خواهیم شد که برنامه های خویش را مردم محور کنیم، گفت: بهره مندی از ظرفیت سایر دستگاه ها برای ترویج فرهنگ کتاب خوانی، دخالت در امور آن دستگاه نیست و مدیران همه ی دستگاه ها با ارائه ی طرح های جدید از برنامه های مشارکتی با کتابخانه های عمومی استقبال کنند.
وی با بیان اینکه منطق ما منطق کتاب است ،خاطرنشان کرد :اسلام هم ابزارش کتاب بوده پس امروز همه ی ما این رسالت و وظیفه سنگین و بزرگ را بر دوش داریم تا ارزش ها را توسعه دهیم و نوجوانان و جوانان را با عمل مناسب خود به خواندن کتاب تشویق نموده و همه باید تلاش کنیم تا کتاب و نشر کتاب جایگاه واقعی خود را در جامعه، به دست آورد.
حسین زادگان نقش خیرین در احداث کتابخانه،ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی را با اهمیت دانست و تاکید کرد:تجلیل از خیرین این حوزه باید هنگامی که در قید حیات هستند انجام شود .
وی ادامه داد: در راستای بزرگداشت چنین کنشگران عالی قدر، شهرداری ها تلاش نمایند تا خیابان یا میادین مناسبی را به یاد خیرین، نام گذاری کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران مهم ترین شاخص های توسعه در جهان امروز را میزان سرانه ی مطالعه برشمرد و گفت: توسعه ی فضای کتابخانه به خصوص کتابخانه مرکزی در استان مد نظر قرار گیرد.
حسین زادگان تاکید کرد : پروژه های نیمه تمام در سال 97 به اتمام برسد تا تمام اقشار دسترسی آسان به کتاب داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود بیان داشت: برنامه ای جامع توسط کارشناسان خبره و با انگیزه ی اداره ی کل کتابخانه های عمومی تدوین شود و سهم هر دستگاه که می تواند به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک کند را طی آن مشخص نمایند تا در جلسات بعد انجمن کتابخانه های عمومی به جزئیات و ابعاد نتایج آن پرداخته شود.
در آغاز این جلسه، آرزو ولیپور، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان، گزارشی از اقدامات، دستاوردها و برنامه های این اداره کل ارایه نمود.
در این جلسه با حضور معاون استاندار از برخی فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی با اهدا لوح تقدیر، تجلیل شد.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 884758
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.