به گزارش خبرنگار ایرنا ، عیسی کلانتری روز جمعه در همایش روز جهانی تالاب ها در رامسر افزود : امروز اگر توسعه ناپایدار و در پی آن ابعاد فاجعه بار تخریب محیط زیست و خشک شدن تالاب ها در کشور دیده می شود ، به دلیل همین سیاست های نادرست است.
وی اظهار داشت : طبق استاندارد جهانی باید حدود 40 درصد آب تزریق پذیر در کشور مورد مصرف قرار گیرد ، اما اکنون این آمار در کشور به حدود 101 درصد رسیده که بسیار نگران کتتده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت : حدود 40 سال پیش یک تالاب و آن هم تالاب ' گاوخونی ' در معرض تهدید قرار داشت ، اما امروز بیشتر تالاب های موجود در کشور در معرض تخریب قرار گرفته و نیمه جان شده اند.
وی افزود که سازمان محیط زیست مخالف توسعه نیست و هر فردی چنین تفکری دارد درک درستی از محیط زیست ندارد.
** پیش بینی حدود نیم درصدی اعتبارات برای محیط زیست در بودجه 97
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین گفت : امروز با همه فشارهای قانونی و غیرقانونی علیه محیط زیست اعتباری که برای این سازمان پیش بینی شده حدود 700 میلیارد تومان است.
کلانتری افزود : امروز یکی از دغدغه های رهبری صیانت از محیط زیست است و مجلس شورای اسلامی برای رفع این دغدغه و تحقق منویات رهبری باید برخی از قوانین را اصلاح کند.
وی ادامه داد : امروز در حالی که محیط بانان به خاطر جلوگیری از شکار یک راس آهو حاضرند جانشان را به خطر بیندازند ، برای صیانت از طبیعت که مادر محیط زیست است حساسیت کمتری وجود دارد که بیشتر متاثر از سیاست هایی است که مبنای غیر علمی دارد.
کلانتری گفت : اگر برخی از قوانین در چارچوب قانون برنامه ششم توسعه اجرایی شود به یقین با ویرانی بیشتر محیط زیست همراه خواهد بود.
** رعایت استانداردها ، خط قرمز انتقال آب دریای خزر به کویر مرکزی
رئیس سازمان محیط زیست همچنین به طرح انتقال آب دریای خزر به کویر مرکزی اشاره کرد و گفت : چنین اقدامی منوط به نمک زدایی آب دریای خزر و ارزیابی استانداردهای زیست محیطی بود و از سویی نیز توجیه اقتصادی نداشت.
کلانتری افزود : سازمان محیط زیست نیز بدون رعایت استاندارد های زیست محیطی با این اقدام موافقت نکرد.
همایش تالاب ها به مناسبت روز جهانی تالاب ها با حضور جمعی از پژوهشگران ، متخصصان و فعالان محیط زیست در رامسر شد.
در این همایش با اهدای لوح سپاس و تندیس از قهرمانان تالاب ها و فعالیت های پژوهشی سازمان های مردم نهاد تجلیل شد.
کنوانسیون رامسر یکی از قدیمی ترین معاهدات بین المللی محیط زیستی است که در سال 1349 با حضور 18 کشور در شهر رامسر ایران به امضا رسید و اکنون 169 عضو دارد.
خبرنگار : مهراب زکی پور ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
/1602/7078/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.