سید امیر حسینی جو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در 2دهه اخیر به دلیل پیشروی آب و نبود سواحل ایمن در این شهرستان ، اجرای طرح های سالمسازی دریا با مشکلات فراوانی مواجه بود و نتوانسته ایم آنطور که شایسته شهروندان و گردشگران است ، خدمات رسانی نماییم.
وی اظهار داشت : خوشبختانه با پسروی آب در سه سال اخیر نقاط مستعدی در نوار ساحلی برای اجرای طرح های سالمسازی دریا و اقامتگاه های ساحلی شناسایی شده و در تلاش هستیم تا در شهر های شیرود ، نشتارود و تنکابن آنها را اجرایی نماییم.
حسینی جو با بیان اینکه طرح های سالمسازی دریا به صورت دائمی به اجرا در خواهد آمد ، خاطر نشان کرد : در صورت جذب سرمایه گذار قصد داریم همچون شهرهای همجوار این طرح ها را به اجرا در آوریم تا علاقه مندان بتوانند از این امکانات در طول سال بهره مند شوند.
فرماندار ویژه تنکابن تصریح کرد : افرادی را که در نوار ساحلی زمین های مناسب با کاربری گردشگری دارند می توانند با دریافت تسهیلات جهت اجرای طرح های سالمسازی و اقامتگاه های ساحلی اقدام نمایند.
به گفته وی ، طرح سالمسازی دریا در منطقه ولی آباد طبق روال سال های گذشته به اجرا در خواهد آمد تا علاقه مندان بتوانند با حداقل امکانات موجود آن به گذراندن اوقات فراغت در فصل تابستان بپردازند.
وی یادآور شد : مالکیت زمین طرح سالم سازی دریا در منطقه ولی آباد متعلق به کمیته اقتصادی امداد امام خمینی (ره) است و آنها نیز قصد فروش آن را دارند اما تا پیدا شدن خریدار این طرح اجرا می شود.
تصرف بخشی از ساحل دریا توسط بخش دولتی و خصوصی ، عمیق بودن برخی نقاط ، نبود راه دسترسی از خیابان اصلی و سنگ چین بودن ساحل و فقدان امنیت لازم از مهمترین مشکلات در انتخاب مکانی برای اجرای طرح سالم سازی دریا در تنکابن به شمار می رود.
شهرستان 162 هزار نفری تنکابن واقع در غرب مازندران 39 کیلومتر نوار ساحلی دارد.
خبرنگار : علیرضا پورعلم **انتشار دهنده: سید محسن حسن نیا
/1602/7513/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.