به گزارش ایرنا حسین سلاح ورزی عصر شنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لرستان در سالن جلسات استانداری افزود: عمده درخواست های اقتصادی قطر از ایران و ترکیه است.
وی اظهار کرد: ایران در بهترین حالت و بالاترین سطح از روابط با قطر مبلغ 105 میلیون دلار برای صادرات محصولات کشاورزی و غذایی قرارداد داشته که اکنون مجموع تقاضای این کشور از ایران معادل 3/5 میلیارد دلار است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: این بازار صادراتی که در اثر اعمال محدودیت ها علیه قطر بوجود آمده شاید به گونه ای نباشد که ایران توانایی تامین همه مایحتاج این کشور را داشته باشد اما پیش بینی ما این است که در خوشبینانه ترین حالت٬ ایران بتواند صادرات خود را تا رقم یک میلیارد دلار به این کشور افزایش دهد.
وی گفت: نکته ای که باید به آن توجه کافی توجه داشته باشیم این است که استانداردهای کشور قطر با کشورهای منطقه مانند عراق و افغانستان بسیار متفاوت تر و سخت گیرانه تر است.
سلاح ورزی در ادامه به نقش لرستان در استفاده از شرایط پیش آمده در منطقه اشاره و اظهار کرد: اتاق بازرگانی لرستان بررسی های لازم را در این زمینه انجام داد که طبق این بررسی ها در حوزه مصالح ساختمانی٬ آب معدنی٬ دام زنده٬ گوشت و پروتئین٬ میوه جات و محصولات باغی٬ استان لرستان می تواند صادرکننده مطمئنی باشد.
وی پیشنهاد داد که در این راستا نشست مشترکی با حضور تولیدکنندگان٬ صادرکنندگان و مسئولان استان لرستان تشکیل و پس از بررسی های تخصصی مقدمات صادرات محصولات فوق به کشور قطر فراهم شود.
روابط عربستان، امارات و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیج فارس با قطر اواسط خردادماه امسال به دلیل انتشار اخباری منتسب به «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر این کشور دچار تنش و اختلافات شدید شده بود که در نهایت به قطع روابط این کشورها و تحریم قطر منجر شد.
7264/3022
خبرنگار: بهزاد سلاح ورزی ** انتشاردهنده: احسان کردی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.