به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف خسروی روز سه شنبه در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان با اشاره به بازار مواد مخدر به عنوان بازاری سودآور برای تولیدکنندگان آن، اظهار داشت: در این بازار سودآور، تولیدکنندگان بهترین مشاورها را به خدمت می گیرند که مواد جدیدی تولید کنند تا مصرف کنندگان را سریع تر وابسته کنند و هم شیوه های توزیعی بکار گیرند که توسط نیروی انتظامی دستگیر نشوند.

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی از کشورهای برتر در حوزه مقابله است، عنوان کرد: کشورمان در این راه شهیدان بسیاری را تقدیم کرده  با اینحال دسترسی آسان جوانان به موادمخدر نشان می دهد که در حوزه پیشگیری موفق عمل نکرده و باید فعال تر باشیم.

خسروی با تاکید بر ورود جدی تر دستگاه های فرهنگی در حوزه پیشگیری، خاطرنشان کرد: باید تغییر دیدگاه داده و ریل گذاری کنیم که در بازه زمانی بلندمدت معضل اعتیاد را کنترل کرده و شیب آن را نزولی کنیم تا جامعه در مسیر سلامت قرار گیرد.

وی با اشاره به مقبولیت و اثرگذاری روحانیون در افکار عمومی، افزود: باید کارگروه های جهادی مقابله با اعتیاد به همت تبلیغات اسلامی تشکیل و ادارات نیز همکاری لازم را با آنها داشته باشند.

فرماندار سلسله با قدردانی از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهرستان درخصوص اجرای برنامه های هفته مبارزه با موادمخدر، ادامه داد: باید همگی در ارتباط با ریشه کن کردن معضل اعتیاد دغدغه داشته باشیم و دیدگاه هایمان را در این زمینه وسیع کرده و در مسیر مطالبات عمومی حرکت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه راه واکسینه کردن جامعه کار فرهنگی است، عنوان کرد: برای انجام کارهای فرهنگی نیز باید راه های نو کشف کرد و راه های نو نیز با دستورالعمل و بخشنامه ایجاد نمی شوند بلکه با توجه به تفاوت های فرهنگی و ارائه برنامه های بومی جهت مقابله با آسیب های اجتماعی حاصل می شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان نیز در این جلسه با بیان اینکه اگر در حوزه پیشگیری موفق عمل کنیم کار دستگاه های مقابله نیز کمتر است، اظهار داشت: سرمایه اصلی هر مملکت چاه های نفت و یا معادن آن نیست بلکه جوانان آن جامعه هستند.

مجتبی بیرانوند افزود: اگر در حوزه مداخله و پیشگیری تغییر نگرش نداشته و تجدیدنظر نکنیم سرمایه اصلی جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه باید تا قبل از هفته دولت مرکز نگهداری، درمان و صیانت استان به ظرفیت ۵۰۰ نفر به بهره برداری برسد، عنوان کرد: تحقق این امر نقش مهمی در رضایتمندی  جامعه و خانواده های بیماران خواهد داشت.

بیرانوند با اشاره به اینکه دستگاه های مقابله استان و دبیرخانه ملزم به تهیه نقشه راه در حوزه مقابله شده اند، خاطرنشان کرد: این برنامه پس از تدوین و تایید نهایی برای ابلاغ به دستگاه های امنیتی و قضایی به فرمانداران شهرستان ها ابلاغ خواهد شد.

/۶۰۶۰/۷۲۶۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.