رحمن قلاوند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی و رفع معضل بیکاری باید مهارت آموزی را در سنین پایین تر از دوران متوسطه و از مقطع ابتدایی آغاز کرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر مهارت آموزی در سنین بزرگسالی اتفاق می افتد و اثر بخشی کمتری به دنبال خواهد داشت.
قلاوند با اشاره به راه اندازی مراکز scd( ارتقاء شایستگی حرفه ای دانشجویان) در سطح دانشگاه های استان بیان کرد: با توجه به معضل بیکاری موجود در جامعه، مهارت آموزی در سنین پایین افراد مانع تحصل در رشته های می شود که شانس کمتری برای شغل مناسب دارند.
وی افزود: برنامه هایی که در گذشته بصورت وارداتی بوده و یا نیازهای بومی را مورد هدف قرار نداده اند، باعث می شود آموزش ها منطبق با نیازهای منطقه ای نباشد و در نتیجه تعادل میان رشته های تحصیلی و فرصت های شغلی هر استان ایجاد نخواهد شد.
قلاوند گفت: بنا بر آخرین مطالعات استان، نسبت دوره های فنی به دوره های غیرفنی حدود ۲۰ به ۸۰ است و باید با هماهنگی های لازم این نسبت در آینده ای نزدیک تغییر کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان اظهار داشت: با راه اندازی مراکز ارتقا شایستگی به عنوان یک مجموعه ی پشتیبان و تقویت کننده، شایستگی های شغلی دانشجویان افزایش یافته و یک مهارت فارغ از رشته تحصیلی به آنان اموزش داده می شود.
قلاوند اضافه کرد: حتی افرادی که در رشته های فنی مشغول به تحصیل هستند، فاقد کارگاه و تجهیزات کافی مورد نیاز می باشند و بسیاری از دروس عملی خود را بخوبی سپری نمی کنند.
7274/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.