به گزارش ایرنا از هفته گذشته با انتشار خبری مبنی بر عدم ارایه خدمات با تعرفه دولتی به بیمه شدگان تامین اجتماعی و سلامت در بیمارستان رحیمیان الوند، سایر بیمارستان های خصوصی استان نیز این موضوع را مطرح کردند.
مدیران چند بیمارستان خصوصی قزوین در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اعلام کردند که به دلیل مشکلات ناشی از پرداخت نشدن معوقه ها به ناچار پذیرش بیماران طرف قرارداد با بیمه ها را به حالت تعلیق درآورده اند.
محمد دره التاج تهرانی مدیر بیمارستان رحیمیان الوند اظهار کرد: این بیمارستان همانطور که از قبل اعلام کرده بود، خدمات خود با تعرفه دولتی را به بیمه شدگان قطع کرده و بیماران تنها با پرداخت نقدی امکان بهره مندی از خدمات این مرکز درمانی را دارند.
وی افزود: این که تامین اجتماعی بخواهد پس از ماه ها بدهی معوقه ، این بدهی ها را با اوراق مشارکت جبران کند به هیچ وجه مورد پذیرش بیمارستان رحیمیان نیست.
تهرانی ادامه داد:با اوراق مشارکت هیچ کدام از نیازهای بیمارستان ها تامین نشده و این اوراق در بازار نیز مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین پیش از این گفته بود که قرار است بدهی های بیمه به بیمارستان های خصوصی از طریق توزیع اوراق مشارکت جبران شود.
دکتر محمد صادق بابایی افزود: متوسط زمان پرداخت این اوراق بین 10تا11 ماه بوده و 20 درصد آن نیز نقدی پرداخت می شود.
مدیر بیمارستان پاستور نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام تعطیلی ارائه خدمات به افراد تحت پوشش تامین اجتماعی و بیمه سلامت گفت: تامین اجتماعی به مدت حدود 14ماه و بیمه سلامت از مردادماه سال گذشته به این بیمارستان بدهکار است و حال نیز تامین اجتماعی برای تامین این بدهی ها روش هایی را پیشنهاد کرده که نه تنها این بدهی را جبران نمی کند بلکه فقط بر طول مدت این معوقات اضافه می کند.
سعید مختاری افزود:اوراق مشارکت پیشنهادی تامین اجتماعی20درصد به طور نقدی و بقیه با سررسید یک ساله است در حالیکه بیمارستان های خصوصی استان پیشنهاد دادند که پرداخت نقدی این اوراق حداقل به 40درصد افزایش و باقی مبلغ نیز با سررسید کوتاه مدت باشد.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان های خصوصی در این مدت به خاطر نبود نقدینگی و تامین نشدن مطالبات خود در تهیه تجهیزات، مصارف بیمارستانی، دارو و دستمزد کارکنان به شدت دچار مشکل شده اند و تداوم این موضوع نیز وضع را وخیم تر خواهد کرد.
مدیر بیمارستان پاستور افزود:عدم جبران این بدهی ها و لغو قرارداد بیمارستان های خصوصی با تامین اجتماعی و بیمه سلامت به طور قطع مردم، خصوصا اقشار آسیب پذیر را دچار مشکل خواهد کرد بنابراین برای ادامه این خدمات باید حتما راه حلی سنجیده و کارشناسی، هم به نفع بیمارستان ها و هم به نفع مردم اندیشیده شود.
گزارش خبرنگار ایرنا حاکی است سایر بیمارستان های خصوصی استان نیز از دیروز پنجم مردادماه اقدام به لغو قرارداد با تامین اجتماعی و بیمه سلامت کرده اند.
استان قزوین دارای 6 بیمارستان خصوصی در شهرستان های قزوین، البرز و آبیک است.
7388/6012
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.