این موضوع در حاشیه بازدید محمود رضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی و ظفر افشون معاون اقتصادی استانداری فارس از این طرح اعلام شد، طرحی که ساخت آن از سال ۸۷ آغاز شده است.  
این بازدید با توضیحاتی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از مجموعه در دست ساخت مرکز فرهنگی سعدی در جوار آرامگاه سعدی و همچنین اقدامات مربوط به مناسب سازی، محوطه سازی و زیباسازی محیط پیرامونی و عرصه این آرامگاه، همراه بود.
مصیب امیری در خصوص اقدامات صورت گرفته عنوان کرد که این پروژه در سال ۸۷  عملیات اجرایی آن آغاز و با توجه به کمبود اعتبارات از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار نبود تا اینکه در سال۹۶ از طریق ظرفیت قانونی بودجه (ماده ۲۷ ) این پروژه، جهت تکمیل به بخش خصوصی واگذار شده است.

پیشرفت ۹۲ درصدی طرح
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس افزود: با توجه به اینکه این پروژه ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فضایی افزون بر ۲۷۰۰ متر مربع که فضاهایی چون سالن اجتماعات، نمایشگاه ها، لابی، کتابخانه و مرکز اسناد و …را شامل می شود، طبق برنامه قرار بود که به مناسبت یادروز سعدی آماده بهره برداری و افتتاح باشد که با یک ماه تاخیر به دلیل شرایط بیماری کرونا، تکمیل و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
وی در ادامه مطرح کرد: در طرح توسعه محیط پیرامونی آرامگاه سعدی، مساحتی افزون بر یک هزار و ۶۰۰ متر مربع نیز در حال سنگ فرش شدن و مناسب سازی است که به زودی به فضا و عرصه این مجموعه فرهنگی ادبی اضافه خواهد شد.
امیری گفت: ساخت این مرکز هیچگونه آسیبی از نظر منظر فرهنگی و تاریخی برای معماری آرامگاه سعدی در بر نخواهد داشت و با توجه به حساسیت های موجود و حریم مصوب این مجموعه فرهنگی، عملیات ساخت وساز این مرکز در زیر زمین و به صورت یک طبقه اجرا می شود که پشت بام مجموعه، بخشی از محوطه آرامگاه خواهد بود.
بنا بر گزارش دریافتی ایرنا، معاونان استاندار فارس نیز در این بازدید روند احداث این مجموعه فرهنگی را مطلوب ارزیابی و بهره‌برداری از آن را گام مهمی در ارتقای شاخص‌های فرهنگی شیراز عنوان کردند. 

یکم اردیبهشت ماه روز بزرگداشت سعدی شیرازی است و امسال ویژه‌ برنامه‌هایی به این مناسبت، با توجه به شیوع کرونا بدون حضور شهروندان برگزار و در فضای مجازی به صورت زنده پخش می‌شود. 

علاوه بر شیراز، در شهرستان‌های فسا، نی‌ریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر، فراشبند، خرامه ، لامرد، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده، اوز، خنج، مرودشت، سپیدان، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، بیضا ، کوهچنار و سرچهان بیماران مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند.
بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و سه بیمارستان شهید چمران، شهید فقیهی و شهید بهشتی در شیراز به عنوان مراکز پشتیبان در کنار معرفی ۹ مرکز در شیراز و ۳۶ مرکز در دیگر شهرستان‌های استان فارس برای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به این بیماران خدمات می‌دهند، همچنین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۲۰۰ تخت نیز در ورزشگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز تجهیز شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.