مجید فیاضی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تولید سالانه افزون بر هفت هزار و 200 تن گوشت سفید ایرانشهر را به عنوان یکی از مناطق پرورش مرغ در سیستان و بلوچستان مطرح کرده است.
وی تصریح کرد: 15واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان سبب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ انجام شود.
وی بیان کرد: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین 40 تا 45 روز است.
وی با بیان اینکه بیش از 800 نفر در مرغداری های ایرانشهر مشغول به کار هستند، گفت: مرغ های تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه می شود.
جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: مصرف سالانه این شهرستان حدود 6 هزار تن گوشت مرغ است. فیاضی افزود: همچنین یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار 16هزار قطعه در روز، نیز در شهرستان ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغ های تولیدی دارد.
به گزارش ایرنا ایرانشهر در 340 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7314**3213 خبرنگار: محمد هادی ** انتشار دهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.