حسینعلی سارانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دوره با رویکرد یکپارچه سازی برای برنامه‌ ریزی و کنترل مواد و اطلاعات برگزار شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که وظیفه مدیریت زنجیره تامین، مدیریت و هماهنگ‌ سازی جریان‌های مختلف درون آن است یکی از چالش‌های مهم مدیریتی در این زمینه، هماهنگ‌ سازی جریان مواد بین چندین سازمان و در درون هر سازمان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: زنجیره تامین زنجیره‌ای است که همه فعالیتهای مرتبط با جریان کالا و تبدیل مواد از مرحله تهیه ماده اولیه تا مرحله تحویل کالای نهایی به مصرف‌کننده را شامل می‌شود.
سارانی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موفقیت واحدهای تولیدی و همچنین نیاز سنجی صورت گرفته از واحد های تولیدی این دوره آموزشی برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: هم اینک هزار و 200 واحد صنعتی و صنفی در شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان مستقر هستند که عمده محصولات تولیدی آنها در بخش های صنایع غذایی، ام دی اف، تراشکاری، تولید لوله های مختلف، تور ماهیگیری و تن ماهی است.
وی افزود: 27 شهرک و ناحیه صنعتی در سیستان و بلوچستان وجود دارد.
به گزارش ایرنال سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
7316** 6081 خبرنگار: عصمت جهانی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.