دکتر اولیا میرلاشاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مایه کوبی دام ها با هدف امنیت غذایی و تامین سلامت دام و غذا، حفظ و حراست از سرمایه های دامی کشور و با پیشگیری از ظهور، بروز و شیوع بیماری های دامی انجام می شود.
وی بیان کرد: دامپزشکی فعالیت های گسترده ای در حفظ و ارتقاء سطح بهداشت عمومی با پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین دام و انسان انجام می دهد.
رئیس دامپزشکی چابهار گفت: نقش دامپزشکی در امنیت غذایی، سلامت دام، غذا و رعایت استانداردهای بهداشتی و تولیدات دامی خیلی مهم است.
وی افزود: پرسنل زحمت کش دامپزشکی سربازان گمنام عرصه سلامت هستند و در کاهش بیماری های مشترک دام و انسان نقش مهمی دارند.
میر لاشاری اظهار داشت: اداره دامپزشکی چابهار در بخش بهداشت و مبارزه با بیماری ها، با انجام مایه کوبی در جمعیت دامی سبک و سنگین در سطح شهرستان از بروز بیماری در جمعیت دامی پیشگیری کرده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون با صرف 73 لیتر سم بیش از 38 هزار و 300 متر مربع جایگاه دامی توسط اداره دامپزشکی چابهار به منظور مبازره با انگل های خارجی بویژه کنه هیالوما عامل بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) مورد سم پاشی قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 3 شهر به نام های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.