امین عارف نیا معاون فرهنگی هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و آثار امام خمینی تاکید کرد: رهبر کبیر انقلاب اسلامی معرفی صحیح اسلام واقعی، تربیت نیروی انسانی مفید، تشویق اشخاص فعال و مبتکر، آموزش راه و روش زندگی شرافتمندانه، کمک به اصلاح اخلاق جامعه، کوشش در حفظ آرامش کشور و پرهیز از تضعیف ارکان نظام را از مهمترین رسالت های رسانه ها می دانستند و بر نقد منصفانه به جای تخریب تاکید داشتند.

به گزارش جماران، امین عارف نیا معاون فرهنگی هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و آثار امام خمینی در نشست مشترک با مدیرعامل، معاونین و مدیران گروه رسانه ای مهر با بیان مطلب فوق گفت : امام خمینی در جای جای بیانات و پیام هایشان بر آزادی رسانه ها تاکید داشتند و معتقد بودند همه مطبوعات آزاد هستند مگر مقالات مضر به حال کشور باشد.

 وی افزود : معمار نظام جمهوری اسلامی معتقد بود رسانه ها نقش تربیتی دارند، باید آرمان ملت را منعکس نمایند و در قامت یک بنگاه هدایت عمل کنند.

 معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی ادامه داد: امام راحل نویسندگی را واجب کفایی می دانست و معتقد بودند با گفتار و نوشتار باید به کشور خدمت کرد. ایشان قلم را در محضر خدا، در خدمت تربیت بشر و تعالی اسلام، کشور و ملت می دانستند.

عارف نیا اضافه کرد: رهبر کبیر انقلاب اسلامی معرفی صحیح اسلام واقعی، تربیت نیروی انسانی مفید، تشویق اشخاص فعال و مبتکر، آموزش راه و روش زندگی شرافتمندانه، کمک به اصلاح اخلاق جامعه، کوشش در حفظ آرامش کشور و پرهیز از تضعیف ارکان نظام را از مهمترین رسالت های رسانه ها می دانستند و بر نقد منصفانه به جای تخریب تاکید داشتند.

معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی به ارتباط فعال امام با رسانه ها در دوران نهضت اسلامی اشاره کرد و گفت: امام خمینی در دوران حیاتشان ۱۳۵ مصاحبه با رسانه های معتبر بین المللی داشتند که ۱۱۸ مورد از این مصاحبه ها در دوران حضور در نوفل لوشاتو انجام پذیرفته است.

عارف نیا افزود: امام در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در قم و تهران مصاحبه هایی داشته است که گفتگو با فالاچی در شهر قم از شاخص ترین این مصاحبه ها محسوب می شود.

معاون فرهنگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و ضرورت ایفای نقش فعال این رسانه ها گفت: امام خمینی در سال ۱۳۴۷ طی مصاحبه ای با نشریه الفتح ضمن اعلام وجوب مبارزه با اسرائیل بر همیاری با مبارزان فلسطینی تاکید می‌کنند و با تیزبینی موضوع فلسطین را از یک مساله عربی - ناسیونالیستی به یک اولویت جهان اسلام بدل کردند.

عارف نیا در ادامه با اشاره به ضرورت ایفای نقش رسانه ها در تبیین سیره و اندیشه امام گفت: در شرایطی که عده ای با شبهه افکنی در خصوص امام و انقلاب اسلامی در تلاش هستند چهره ای مخدوش از رهبر کبیر انقلاب اسلامی ارائه نمایند و با اتهام زنی تاریخ را جعل کنند، ضروری است حقایق و وقایع دوران حیات امام به صورت مستند و در قالب محصولات متنوع خبری در معرض افکار عمومی قرار گیرد.

 معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی از خبرگزاری مهر به عنوان رسانه ای منصف و با دغدغه های فرهنگی یاد کرد و افزود: مسئولیت این رسانه فرهنگی که خاستگاه آن نهادی فرهنگی تبلیغی است در ترسیم چهره امام مضاعف است.

شایان ذکر است در این نشست محمد مهدی رحمتی مدیر عامل خبرگزاری مهر و محمد علی نادعلی زاده مدیر عامل موسسه مطبوعاتی جماران نیز بر ضرورت ایفای نقش فعال رسانه ها در تبیین معارف امام و انقلاب اسلامی و بازخوانی منصفانه وقایع انقلاب تاکید کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.