به گزارش ایرنا، حضور خیران در بخش های مختلف علاوه بر مشارکت، با برکت و رونق همراه است و تعهد آنان در کمک به بخش هایی مانند مسجدسازی، مدرسه سازی، حوزه سلامت و مسکن سازی سابقه تاریخی در ایران دارد.
دانشگاه ها که در دوره کنونی باید با پژوهش محوری نقش مهمی در توسعه جامعه و رفع مشکلات بخش های تولیدی از طریق راهکارهای علمی و پژوهشی داشته باشند، امروز بیش از گذشته باید به نقش آفرینی بپردازند و رسالت بزرگی بر دوش دارند که برای پیشبرد آن به زمینه هایی نیازمندند.
تامین زیرساخت های پژوهشی و زمینه برای فعالیت دانشمندان و دانشجویان پژوهشگر در شرایط کنونی که دانشگاه ها همواره با مشکل تامین اعتبار و بودجه مواجه هستند بر دانشگاهیان سخت شده است و می طلبد خیران با ورود به این حوزه، یاریگر مدیران دانشگاه و پژوهشگران برای تامین مسیر پژوهش با هدف توسعه باشند.
استان سمنان بیش از 110 هزار دانشجو در بیش از 40 دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد و با داشتن ضریب یک به 9، بالاترین شاخص تعداد دانشجو به کل جمعیت را در بین استانهای کشور دارد.
شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور دانشگاه سمنان در سال های اخیر به خوبی نقش خود را در استفاده از دانشمندان و مسیر پژوهش برای ایجاد فضای کسب و کار و از سویی برای تامین نیازهای علمی در مسیر رفع نیازهای جامعه نشان داده است،این واحدهای دانش بنیان درکنار حمایتهای علمی، پژوهشی و معنوی از سوی دانشگاهیان، گاهی به حمایت های مالی نیاز دارند تا برای جامعه سودبخشی چندبرابری داشته باشند و اینجاست که خیران می توانند با ورود خود پشتیبان پژوهشگران در راه توسعه جامعه باشند.
سرپرست دانشگاه سمنان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خیران می توانند با همکاری در طرح های علمی و یا تامین زیرساخت های لازم برای پژوهشگران در ارتقای جایگاه علمی دانشگاه نقش مهمی ایفا کنند.
مسعود نصیری زرندی با اشاره به خوشنامی خیران سمنانی در امور نیکوکارانه در طول تاریخ، گفت: خیران با مشارکت در پیشبرد اهداف و امور دانشگاه سمنان می توانند تاثیر ماندگاری در عرصه علمی این شهر داشته باشند.
وی تاکید کرد: خیران با اعتماد کامل می توانند ارتباط موثری با دانشگاه سمنان داشته باشند و در آینده ای نزدیک ثمرات همکاری خود در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی به سود جامعه مشاهده کنند.
سرپرست دانشگاه سمنان با اشاره به این که مشارکت خیران در امور مختلف دانشگاه می تواند در اشتغالزایی برای دانشجویان و پژوهشگران تاثیر قابل توجهی داشته باشد، ادامه داد: با مشارکت خیران مراکز علمی مانند دانشگاه سمنان مسیر توسعه را زودتر طی می کنند و بهتر و موثرتر می توانند در خدمت جامعه باشند.
نصیری با اشاره به دانشگاه های هم‌تراز دانشگاه سمنان مانند دانشگاه کاشان که با کمک خیران پله های ترقی و رشد را به سرعت طی کردند، خاطرنشان کرد: کمک به تامین تجهیزات، اهدای زمین یا همراهی مالی در تکمیل بناها، پشتیبانی مالی از طرح های پژوهشی و پژوهشگران از مسیرهای ورود خیران به حوزه دانشگاه است.
وی از خیران سمنان دعوت کرد به دانشگاه سمنان وارد شوند و با مشاهده دستاوردها، به امور علمی و پژوهشی جوانان استان کمک کنند و گفت: سمنان خیران خوشنام کشوری دارد و شایسته است این نیک اندیشان به مسایل دانشگاه این شهر توجه داشته باشند.
سرپرست دانشگاه سمنان با اشاره به کاهش درآمدهای دانشگاه از دانشجویان شبانه و پردیس در سال های اخیر به علت کاهش تعداد دانشجویان، بیان کرد: این میزان کاهش درآمدها ضرورت تامین منابع پایدار درآمدی را برای دانشگاه سمنان بیش از گذشته برجسته کرده است.
دانشگاه سمنان از نظر علمی و پژوهشی رتبه شانزدهم کشور را دارد، حدود 12 هزار دانشجو شامل پنج هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هفت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و بقیه در مقطع کاردانی در دانشگاه سمنان تحصیل می‌کنند.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.