سید محسن طباطبائیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: ۲۱۰ تن گوشت ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن گوشت ماهی‌های گرم آبی سال گذشته در شهرستان دامغان تولید شد. 

وی ادامه داد: مجموع بهره‌برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان ۶۴ نفر است که عمده آن‌ها در زمینه پرورش ماهی‌های گرم آبی فعالیت دارند. 

طباطبائیان به مجموع ظرفیت استخرهای دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت استخرهای پرورش ماهی شهرستان حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان، ۳۰۰ تن ظرفیت ماهی‌های سرد آبی است. 

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت پرورش گونه‌های مختلف آبزیان مانند ماهیان سردآبی و گرم آبی به دلیل برخورداری از تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب در منطقه، به خوبی امکان‌پذیر است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستان‌های همجوار و استان مازندران ارسال می‌شود. 

در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی‌های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می‌یابد.

سال ۹۸ بیش ازهفت هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ و ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت دام سبک، سنگین و شتر در شهرستان دامغان تولید شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.