علی محمد نادرخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروژه تله متری و کنترل از راه دور تامین آب آشامیدنی در شهرهای ابهر، هیدج، صائین قلعه، حلب به صورت GPRS و 18 حلقه چاه آب آشامدینی زنجان، دندی، زرین آباد و سجاس نیز به صورت رادیویی اجراشده است.
به گزارش ایرنا، تله متری به فرآیند اندازه گیری پارامتر یا جمع آوری اطلاعات از یک یا چند ایستگاه دور از مرکز یا غیر قابل دسترس و انتقال اطلاعات از طریق یک ارتباط تمام اتوماتیک گفته می شود به نحوی که داده ها از ایستگاه های راه دور برای واحد مانیتورینگ ارسال شود.
به گفته وی، با اجرای پروژه تله متری، اطلاعات و نمایش پارامترهای اصلی به صورت کنترل از راه دور تاسیسات، تولید(چاه) و ذخیره (مخزن)مانند سطح آب مخزن، فشار آب لوله ها، زمان روشن و خاموش الکتروپمپ جمع آوری می شود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان از بهره برداری از این پروژه در شهر حلب خبرداد و گفت: به منظور بهبود کیفیت خدمات به مشترکان این پروژه با 150 میلیون ریال از محل منابع عمرانی و داخلی اجرا شد.
نادرخانی به اهداف اجرای پروژه تله متری اشاره کرد و یادآورشد: کنترل و مانیتورینگ منابع تولید و مخازن، اندازه گیری دبی لحظه ای و تجمعی، اندازه گیری و مدیریت فشار منابع تولید، مدیریت فشار شبکه و کاهش شکستگی در شبکه توزیع و انتقال، اندازه گیری مقدار سطح مخازن، جلوگیری از سر ریز و یا خالی شدن مخازن و کنترل از راه دور منابع تولید از اهداف کوتاه مدت اجرای تله متری و کنترل از راه دور تامین آب آشامیدنی در شهرهای استان زنجان است.
وی ادامه داد: فراهم کردن امکان تسلط لازم نرم افزاری و سخت افزاری بر فرآیند تولید از راه دور، کاهش تلفات آب، کاهش هزینه های نیروی انسانی، کاهش قابل توجه انرژی الکتریکی و مدیریت انرژی از مهمترین اهداف اجرای این طرح برای تامین آب شرب مشترکان به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان 231 هزار و 687 مشترک خانگی، صنعتی، تجاری، اداری، آموزشی، نظامی، اماکن مذهبی، فضاهای سبز و کاربرهای خاص در 21 شهر استان دارد.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.