عبدالحسین پوررکنی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه دسترسی به آبشار شوی از 2 مسیر امکان پذیر است افزود:یکی از مسیرهای دسترسی به این آبشار از طریق جاده سرتنگ می باشد که عملیات بهسازی 10 کیلومتر از این مسیر از سه راهی لیوس تا سرتنگ در مرحله اجراست.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است افزود:دومین مسیر دسترسی به ابشار شوی از طریق جاده تله زنگ می باشد که قرار است بهسازی این جاده از محل اعتبارات ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری تامین شود.
پوررکنی اضافه کرد:20 روستا در این مسیر وجود دارد که از اعتبارات آنها برای بهسازی این جاده استفاده خواهد شد.
معاون عمران و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان دزفول در خصوص احداث اقامتگاه برای گردشگران در اطراف آبشار شوی نیز بیان داشت:احداث اقامتگاه در کارگروه تایید شده و در مرحله صدور مجوز است .
وی با بیان اینکه احداث اقامتگاه ویژه گردشگران در روستای سرتنگ افزون بر 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد ابراز امیدواری کرد با تکمیل این اقدامات شاهد رونق گردشگری در منطقه باشیم.
آبشار شوی به عنوان نخستین اثر طبیعی استان خوزستان و سی و پنجمین اثر طبیعی کشور در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
آبشار شوی به ارتفاع حدود 85 متر و عرض 70 متر در دل رشته کوه زاگرس از جمله جاذبه های طبیعی و گردشگری شمال استان خوزستان می باشد که از ظرفیت بالایی برای توسعه صنعت گردشگری برخوردار است.
به گزارش ایرنا این آبشار یکی از بزرگترین و زیباترین آبشارهای ایران است که در دهستانی به نام شوی از توابع بخش شهیون در فاصله حدود 100 کیلومتری شهر دزفول قرار دارد.
7278/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.