رضا پورآیین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح که به مدت یک ماه تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد واحدهای چلوکبابی ، رستوران ها و آشپزخانه های خانگی پخت غذای بیرون بر از نظر میزان مصرف نمک،رنگ غیرمجاز ، کیفیت روغن و آزمایش میکروبی بازرسی می شوند.
وی گفت:نظارت بر بهداشت و نظافت پایانه های مسافربری ، وضعیت آب آشامیدنی ، سرویس بهداشتی و نیز وضعیت بهداشتی بازار قدیم و اماکن متبرکه از دیگر برنامه های این طرح است.
به گزارش ایرنا معاون امور شهری شهرداری دزفول نیز در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان در خصوص جمع آوری واحدهای غیرمجاز عرضه مرغ بومی گفت:به 23 واحد عرضه مرغ بومی و موادغذایی در دزفول اخطار داده شد و این واحدها جمع آوری شدند اما با تجمع واعتراض آنها مجددا دایر شدند و مقرر شد بعداز عید نسبت به جمع آوری و ساماندهی آنها اقدام شود.
محسن ورجاوند رئیس دامپزشکی دزفول نیز گفت:با توجه به اینکه مرغ های بومی از استانهای لرستان،قم ومرکزی وارد دزفول می شوند و با توجه به شیوع آنفولوآنزای فوق حاد پرندگان در لرستان لذا جمع آوری واحدها و دستفروشان عرضه مرغ بومی و نگهداری در قرنطینه و همچنین آزمایش آنها در اسرع وقت ضروری است.
7278/6067
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.